saveti za zavođenje

 Smatrate da ste jedno za drugo i da je on baš ono što ste tražili celog svog života, ali ipak postoji bojazan da će se vaša ljubav raspršiti kao mehur od sapunice. Zaista nema potrebe za tim

Ima parova, koji ma koliko se voleli, jednostavno nisu jedno za drugo, jer se stalno svađaju i ne razumeju se. Ima i onih koji se lepo slažu, ali se pojave povremene trzavice koje mogu da se pretvore u veće razmirice.

Međutim, ne kaže se za džabe da prava ljubav može da prebrodi sve nedaće. Bilo da ste u jednoj ili drugoj grupi, nikad ne dižite ruke od vas dvoje, jer sigurno postoji još nešto što niste pokušali kako biste unapredili vaš odnos i pretvorili ga u trajan odnos. Donosimo vam savete šta da uradite ako želite da vaša veza traje zauvek.

Preuzmite odgovornost za svoja osećanja

reklame

Ako verujete da od vašeg partnera zavisi hoćete li biti srećni, zadovoljni i koliko ćete vrediti, pravite veliku grešku. Živite svoj život, koji je samo vaš i samostalno se “borite” da budete srećni i da ne zavisite ni o kome.

Ako se posvađate s njim, ne kažnjavajte ga ćutanjem i ignorisanjem. Recite mu sve što mislite, ma koliko to bolno bilo. Nipošto ga ne kažnjavajte tako što ćete kazniti sebe. Prevara, padanje u depresiju i okretanje alkoholu (i drugim porocima) samo će kazniti vas. Naučite da se izborite sa svim situacijama koje vam život donese, a da biste bili dovoljno jaki za to, prvo morate da naučite da volite sebe.

 

Svakodnevno mu pokažite koliko vam je stalo

Pokazujete li mu svakodnevno koliko ga volite? A on vama? Jeste li uvek tu jedno za drugo, bez obzira na sve? Veza se temelji na ljubavi, nežnosti i saosećanju, ali partneri, posebno oni koji su u dugim vezama, ponekad jednostavno zaborave na to.

Budite iskreni: koliko često mu pokazujete da vam je stalo, a koliko ga krivite za stvari za koje možda i nije kriv? Ako ste kritični prema partneru, postoji velika mogućnost da ste i samokritični. Opustite se, zavirite u svoje srce i dopustite da veza bude baš onakva kakvu i zaslužujete.

par1

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.