Da prvi sastanak bude spektakl a ne debakl: Obori ga odmah s nogu pomoću ove 3 proverene fore
Foto: freepik.es

Ne kaže se uzalud kako nikada nećete dobiti drugu priliku da ostavite prvi utisak.

Hteli vi to da priznate ili ne, prvi utisak je jako bitan, pogotovo kada idete sa nekim na sastanak. A želite li da svakog frajera već pri prvom susretu oborite s nogu, sledite ova tri jednostavna pravila koja pale baš uvek:

1. Zaboravite na mobilni telefon

Budimo realni, nikome ne laska dok neko u njihovom društvu stalno proverava svoj mobilni, a pogotovo kada je reč o romantičnom sastnaku. Zato, ako želite da ostavite dobar utisak kod svog potencijalnog dečka, ostavite telefon u torbi i zaboravite da ga imate.

2. Preuzmite inicijativu

reklame

Umesto da čekate da vas ponovo nazove, odmah na prvom dejtu predložite mu mesto i vreme vašeg sljedećeg sastanka. Momci s vremena na vreme vole da odmore od funkcije organizatora izlazaka, a preuzimanje inicijative osiguraće vam dodatne bodove odmah u startu.

3. Ispričajte mu o frajeru koji vam se nabacivao

Odmah na početku ćemo vas upozoriti da na prvom sastanku ni u kom slučaju ne spominjete bivšeg dečka. Ali frajeru koji vam se sviđa slobodno možete da pričate o momcima koji su vam se bezuspešno nabacivali. Naravno, kada čuje da se muškarci zanimaju za vas, postaćete mu mnogo zanimljiviji, a laskaće mu i činjenica da ste odbili druge, a njega ne.

index.hr

loading...