muškarci

Zrelost nema veze sa godinama, a neki pojedinci nisu zreli ni sa 50 godina

Žene se često žale kako su muškarci “mamini sinovi”, odnosno da se ne ponašaju u skladu sa svojim godinama i životnim statusom.

Jednako tako, za to najviše žene krive njihove majke, koje su ih navikle na to da rade stvari za njih.

Ponekad je upravo to razlog propasti brojnih ljubavnih veza – od očekivanja muškarca da će mu devojka ili žena samo popuniti majčinu ulogu, do pritužbi njihovih lepših polovina da nemaju ravnopravnog partnera, piše Elite Daily.

reklame

žena

Takve je stvari lako primetiti u početku, ali samo ako dobro promatramo sitnice koje ukazuju na zrelog muškarca koji može biti ravnopravan životni partner:

1. Njegov stan izgleda kao stan

Njegov stan nije zoološki vrt, ali ni skladište nepotrebnih stvari. U kuhinji se vidi sudopera, odnosno on nije potonuo ispred gomile posuđa, a nije vas strah ni da otvorite vrata hladnjaka. Pospremanje za sobom mu nije strana reč, što je naročito bitno u zajedničkoj budućnosti.

2. Ima svoj cilj

On radi ili želi da radi kako bi normalno živeo, a ako radi neki posao koji ga ne zadovoljava tada zna da želi da nađe nešto drugo i za to je spreman da se potrudi. Nisu mu potrebni mamini pozivi kako bi se ustao ili otišao na posao, a u dosadašnjem životu nije mu maksimalna granica mesec dana rada kod istog poslodavca.

3. Ne treba mu dadilja

Bilo da se napije, posvađa sa prijateljima ili zezne stvar sa šefom, nije mu potrebna dadilja odnosno žena ili bilo ko drugi ko mu je blizak da ga “vadi” iz situacije. Ako izlazite sa muškarcem kojeg morate terati iz kafića ili nositi kući nakon izlaska, stalno se žali na sve a ništa ne poduzima, tada vam može biti jasno šta vas čeka u budućnosti.

savrsena-zena-za-brak-1

4. Ne beži od problema, već ih rešava

Odrasli muškarci su svesni da su problemi deo svakodnevice i da ne nestaju ako se ignorišu. Ako svaku svađu i nelagodnu situaciju “rešava” begom, to je znak da nije u stanju da se suoči sa nečim konfliktnim, poput deteta…

…nastavak na sledećoj stranici…

loading...