DA LI PROPUŠTATE PRAVE PRILIKE? – Kako karma određuje u koga se zaljubljujemo

0
9874
Kako karma određuje u koga se zaljubljujemo

Naučite da izađete iz začaranog karmičkog kruga!

Postoje dva načina na koje propuštamo život: Tako što čekamo da se dogodi nešto bolje, ili tako što neprekidno živimo u prošlosti.

Često propuštamo dobre prilike tražeći i čekajući nešto bolje, iako se retko zapitamo da li smo mi sami u stanju da pružimo isto to što od drugih tražimo. Kao da smo svi bogom dani da dobijamo više nego što dajemo, idemo kroz život misleći da nam sve pripada i da uvek drugi treba da bude taj koji daje više. Često ostajemo nesvesni činjenice da mi sami baš i nemamo mnogo da ponudimo. I onda… umesto da radimo na sebi, mi čekamo da se nešto dogodi samo od sebe… da nas svemir nagradi za trud koji nismo uložili.

Većina nas ostaje zarobljena u nekim događajima koji nas duboko pogode, kao što je otkaz, raskid, razvod, gubitak… iako oni traju samo jedan kratak delić vremena. Često provodimo 99 posto našeg vremena baveći se tim kratkimm nemilim događajima i na silu neprekidno živimo u njima. Tako život prolazi mimo nas.

Pročitajte i  Važi za ljubav, prijateljstvo, pomoć: Ako kucaš na vrata koja se ne otvaraju, nemoj prestati da kucaš ali promeni vrata

Nešto slično se događa i na karmičkom nivou:

Karma kao nesvesni vrtlog

Na primer: Ako neprekidno upadate u tajne ili zabranjene veze, vaše nesvesno pamti te događaje i traži njihovu manifestaciju u ovom ili sledećem životu. Dakle, ako smo u prošlom životu varali, onda u sledećem životu privlačimo tu matricu, ljude koje smo varali, iako nam to nije jasno, ali nesvesno je privuklo onu energiju koji smo sami utisnuli u sebe.

Kako karma određuje u koga se zaljubljujemo


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.