Da li piškiš dok se tuširaš? Ako je odgovor potvrdan, ti si car a evo i zbog čega

0
3298
Da li piškiš dok se tuširaš? Ako je odgovor potvrdan, ti si car a evo i zbog čega
Foto: Twitter.com

Sigurno ste nekada mokrili dok ste se tuširali ali vam nije bilo prijatno da to kažete, sada, to možete ponosno da kažete.

Zbog čudnog, za neke neverovatnog načina ponašanja prilikom tuširanja, “pucali” su brakovi, veze, drugarstva. Ipak, naučnici su dokazali da bi trebalo da mokrimo prilikom tuširanja, tako da oni koji to vole da rade mogu da odahnu.

Ljudi koji to rade spasavaju Planetu, ali bukvalno i to je sada nanučno dokazano.
Kako kažu, matematika je prosta. Svaki put kada pustite vodu na kazančetu potrošite sedam litara vode. S obzirom da jedan čovek u proseku ide sedam puta dnevno da vrši kratku nuždu, to znači da dnevno potroši 49 litara, odnosno više od 17.000 litara vode godišnje. Složićete se, to je mnogo vode!

Pročitajte i  Nije ni zgodna koleginica, ni slatka konobarica iz obližnjeg kafića: Ovo je žena sa kojom muškarci najčešće varaju - poražavajuće, ali istinito

Takođe, stručnjaci smatraju da je ova navika zdrava jer se na ovaj način možete osloboditi gljivica sa stopala.

Mokraća je zapravo – lekovita!

Šta čekate? Ne stidite se da priznate – to ionako svi ponekad urade 🙂

NAPOMENA: Iako biste uštedeli vodu i to u velikim količinama, naglašavamo da zbog higijenskih razloga nije baš poželjno da mokrite dok se tuširate! Razlog je jednostavan, ukoliko neko uđe posle vas na kupanje neće mu biti drago da zna šta ste vi radili pre njega!

srbijadanas.com