DA LI MI JE MALI PENIS

DA LI MI JE MALI PENIS: Nećeš verovati šta muškarcima prolazi kroz glavu kada te prvi put vidi golu!

Da li ste se nekada pitali šta vaš partner misli kada vas prvi put vidi golu? Poznati seksolog Trejsi Koks otkriva šta to muškarcima prvo prolazi kroz glavu kada vide nago telo partnerke, kao i šta do žene prvo pomisle kada vide dragog bez odeće.

 

Koliki penis žene zaista žele
Image courtesy of stockimages at FreeDigitalPhotos.net

 

ŠTA ON MISLI:

reklame

 

JUHU! SADA ĆU DA IMAM SEKS!

Trejsi kaže da je ovo verovatno jedna od prvih misli koje mu prolete kroz glavu. Ako gola žena stoji ispred vas, to može samo da znači da će uskoro uslediti seks – tako da je njegova prva reakcija svakako silno zadovoljstvo. Ovo prethodi jednoj ne tako prijatnoj misli…

 

DA LI JE MOJ PENIS DOVOLJNO VELIKI?

Za razliku od ženskoj tela, muško je tako dizajnirano da se sve odmah vidi. I upravo zato će jedna od prvih stvari na koje pomisli biti to da li je njegov polni organ zadovoljavajuće veličine. Verovatno će na vašem licu pokušati da pronađe izraz zadovoljstva ili razočarenja. Ako pomisli da je prošao test, njegova sledeća misao je ponovo prilično panična…

 

 

ŠTA AKO NE BUDEM MOGAO DA SE POKAŽEM?

Žene mogu da odglume želju, muškarci ne mogu. Prvi seks sa novim partnerom je neverovatno uzbudljiv i može da bude jako lep, ali budite uvereni da je on pod pritiskom.

 

GLEDA VAM U GRUDI

Nakon što je sve prethodno navedeno obrađeno, on konačno može da se posveti posmatranju onoga što je ispred njega. Sada je pravi trenutak za otrivanje toga šta se nalazi ispod brushaltera. Naravno, grudi vam izgledaju sjajno u tom puš ap brushalteru, ali kako će se one držati bez njega?

 

Žurka za muškarce s malim penisima

 

OPAŽA KAKVA JE SITUACIJA “TAMO DOLE”

Ovo je dragocen momenat, jer bez obzira na to da li ste obrijani, izdepilirani ili mate čitav žbun, ne možete da udovoljite svima. Trejsi objašnjava da je sledeće na listi procenjivanje te situacija. Neki muškarci vole da dole nema ni jednu dlaku, dok drugi uživaju u prirodnom izgledu.

 

POSMATRA KOLIKO STE SAMOUVERENI

Ako ste jednom rukom pokrili grudi, a druga vam je instinktivno krenula dole, da pokrije intimne delove, on će odmah znati da može da očekuje prilično standardan seks. Ako stanete uspravno i dozvolite mu da se u potpunost divi vašem telu, to će ga izludeti i znaće da će provod u krevetu biti fantastičan.

 

MUŠKI ŠARM

 

ALI ON NE PRIMEĆUJE…

Vašu težinu. Za razliku od grudi, veličina tela ne može zapravo da se kamuflira. Ako ste oboje goli, on verovatno već zna šta ima pred sobom. Ali, on svakako ne razmišlja o tome koliko ste teški. Prezauzet je posmatranjem onih bezobraznih delova, da bi mogao da primeti da vam se butine tresu kada hodate.

 

ŠTA ONA MISLI, PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANICI:

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.