Koje male sitnice otkrivaju da je on baš taj sa kojim treba da planiramo zajednički život…

 

Veći gestovi i pokloni nisu nepoželjni – ko još ne voli da ga neko razmazi s vremena vreme? Ali, dokaz stvarne pažnje i ljubavi nije u materijalnim stvarima, već u potezima i aktivnostima koje neko radi za nas, piše Ženski magazin.

reklame

Ako vaš partner radi ove male stvari svakodnevno, zaista ga morate “zadržati” uz sebe, jer je on pravi!

1. Zanima ga kako vam je prošao dan

Jednostavno pitanje poput “Kako ti je prošao dan?” pokazuje veliko interesovanje i želju da sazna šta ste radili i da li vam je bilo u redu na poslu. Isto tako želi da sazna kako da vam ulepša kraj radnog dana, ukoliko vam je nešto izazvalo loše raspoloženje.

par

2. Otvara vam vrata od automobila

Džentlmenstvo je možda u današnje vreme zanemareno, ali nije potpuno nestalo. Čak i ako više niste na početku veze, ovaj učtiv potez će vas uvek obradovati.

3. Voli da vas grli i ljubi

Biti u njegovo zagrljaju ceo minut ili više može da kaže mnogo toga.

par

4. Pomno vas sluša

Ovde nije reč o redovnom čitanju i odgovaranju na vaše poruke, već na slušanje vaših prića i dogodovština kroz koje ste prošli. Pokazivanje interesovanja znači da smo vredne njihove pažnje.

5. Zove vas

Kako je sve više popularnije samo slanje poruka umesto pričanja, ako vas vaš partner pozove i želi da vas čuje znači da vas ceni i poštuje, kao i da želi da čuje kako ste i šta radite sa stvarnom namerom, a ne da bi samo izgubio višak vremena.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.