Da li ja da muvam muškarce
Da li ja da muvam muškarce

Da li ja da muvam muškarce: Viđanje sa više osoba istovremeno nije nikako bio moj stil u prošlosti, kao i većini ljudi, i smatrala sam to nečim veoma neprikladnim i “tabu temom”.

Navikla sam da se uvek viđam samo sa jednim muškarcem, a ukoliko se ta veza ne bi razvijala i napredovala ili ako bi se prekinula nakon nekog vremena, uvek bih napravila pauzu i tek onda započela novu potragu za “gospodinom Pravim”.

VIĐANJE SA NEKOLIKO MUŠKARACA ISTOVREMENO, ZATO ŠTO SU OPCIJE UVEK DOBRA STVAR

Međutim, kada mi je preporučena knjiga “Ljubav za 90 dana”, od doktorke Diane Kirschner, odlučila sam da je pročitam i tada se sve promenilo. Mogu vam reći da sam ostala potpuno šokirana kada sam došla do dela koji je govorio o viđanju sa 3 muškarca u isto vreme, kako bi se pronašao jedan pravi.

reklame

Njeni saveti za viđanje sa muškarcima uključivali su preporuku da se ozbiljno viđa sa tri muškarca odjednom i da se zaista upoznaje sa njima na dubljem nivou tokom nekoliko meseci, a da se za to vreme u odnose ne uključuje seks.

Koliko god mi ova ideja delovala sumanuto, rešila sam da joj dam šansu i isprobam je, i mogu vam reći da, do sada, njene prednosti nadmašuju negativne strane. Iz mog ličnog iskustva, sledi 5 pozitivnih strana viđanja sa više muškaraca istovremeno i objašnjenje zašto je dobra ideja da krenete mojim stopama i isprobate ovu revolucionarnu metodu.

RELAKSACIJA MOZGA

Kada izlazite sa samo jednim muškarcem, imate tendenciju da sve previše analizirate, što vam je verovatno vrlo dobro poznato.

Da li ja da muvam muškarce
Da li ja da muvam muškarce

Fokus vaših misli može biti na tome koliko je sati prošlo od poslednje poruke, ponovnog čitanja poruka kako biste proverili da li ste negde pogrešili, pravljenju pogrešnih pretpostavki o tome o čemu on razmišlja i uopšteno opsesivno razmišljanje koje vas samo može izludeti.

Prednost viđanja sa više muškaraca istovremeno, jeste da vaše misli nisu fokusirane samo na jednu osobu.

ELIMINACIJA „POTERE“

Kada vam se tri muškarca udvaraju, možete prebaciti fokus i radovati se sledećem sastanku sa drugim muškarcem, istovremeno dajući malo vremena da se slegnu utisci sa poslednjeg sastanka.

Pošaljite poruku u kojoj se zahvaljujete na lepom sastanku, a zatim se bacite na pravljenje planova za novu avanturu sa jednim od još dvojice muškaraca na vašoj listi. Kada muškarac oseti da ga previše „vijate“, obično – beži.

Na ovaj način, svakom od njih dajete dovoljno prostora da požele sledeći sastanak sa vama.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...