Da li hoće da me smuva
Da li hoće da me smuva

Da li hoće da me smuva: Ne postoji način na koji sa sigurnošću možete da utvrdite da li se dopadate dečku, osim ukoliko ga ne pitate (a, čak i tada on može da se postidi i da kaže ne!).

Evo nekoliko saveta koji vam mogu pomoći da to procenite:

1. Čitajte njegov govor tela. Ako mu se dopadate, možete videti kako vam retko okreće leđa, često se naginje ka vama, a takođe vas puno i gleda. Ako opusti ramena u vašem prisustvu, to znači da je romantičan i da mu je stalo do toga šta vi imate da kažete. Ako sedi uspravno i okrenut je ka vama, onda gaji neka osećanja.

reklame

2. Obratite pažnju na njegov kontakt očima. Ako mu se dopadate, može skrenuti pogled, ako je stidljiv, ili će pokušati da vam uhvati pogled i zadrži ga ili će praviti face. Ovo može biti nelagodno, ako vam se ne dopada. Ako osećate da ste i delić sekunde održali kontakt očima duže nego što biste sa nekim drugim, ili ako on brzo skrene pogled, onda tu ima nešto. Kada je u vašem društvu i kaže/uradi nešto smešno na šta se svi nasmeju, njegov pogled će potražiti vas, na kratko, da vidi da li ste se i vi nasmejali.
Njegove zenice se mogu proširiti, ako mu se dopadate, ali ovo je jako teško primetiti i možete izgledati čudno ako mu baš buljite u u oči. Ako ste mu u blizini duže vreme, to diskretno pokušajte da vidite.

3. Slušajte šta priča. Ako mu se dopadate i nervozan je, verovatno će početi da priča o sebi. Često, muškarci osećaju potrebu da se dokazuju – naročito ako pričate o nekom drugom muškarcu dok ste sa njim.

4. Budite svesni dodira. Može staviti ruku na vašu kad se smeje ili ne pomeriti nogu ako slučajno njom dotakne vašu, ili vas može zagrliti za sitnice – sve su to dobri znaci da mu se dopadate, osim ako se radi o ženskarošu koji flertuje sa puno devojaka. Vidite da li koristi trikove „kako dodirnuti devojku” i vidite da li ih koristi sa vama više nego sa nekom drugom.

5. Gledajte kako se ponaša u društvu drugih devojaka i vidite da li se prema vama ophodi drugačije. Neki momci flertuju sa drugim devojkama kako bi privukli vašu pažnju. To im pruža priliku da vide vašu reakciju, i pomaže im da vide da li se oni zaista vama dopadaju. Možete proceniti da li pokušavaju da vas naprave ljubomornom ako dok flertuju sa drugom, s vremena na vreme pogledaju vas. Drugi znak je da kad vi odete, on prestane da flertuje sa tom devojkom.

Ne propustite: AKO TI GOVORI OVE STVARI ZNAJ DA ĆE TE OSTAVITI: 7 rečenica koje ukazuju na raskid

Ovo ćete teže primetiti, ali može neki prijatelj da to vidi za vas ili nešto slično. Ponekad, da biste videli da li se dopadate nekom dečku, morate biti lukavi.

Da li hoće da me smuva
Da li hoće da me smuva

6. Vidite da li pokazuje interesovanje za ono što vi volite i radite. Na primer, ako vi volite neku vrstu muzike koju i on voli, on vam može predložiti neku grupu ili izvođača koga ćete slušati. Još jedan primer je da ako se bavite nekim sportom, on može pitati da igra protiv vas, čisto da pokaže da je dobar u nečemu što oboje volite, a što će mu ujedno dati razlog da vam daje komplimente.

7. Proverite da li ima znakova nervoze. Nervozan smeh, znojavi dlanovi, ubrzano disanje, meškoljenje ili čak i skretanje pogleda kada vi vidite da vas posmatra – sve su to znaci da ga privlačite i da je nervozan jer želi da ostavi utisak na nekoga ko mu se dopada.

Ne propustite: NE DOZVOLI DA TI JOŠ JEDAN POBEGNE: Ako želiš da zadržiš muškarca nikako ne smeš da radiš ove 3 stvari

8. Obratite pažnju na njegove drugove. Ako oni znaju da ga vi interesujete, mogu ga malo zafrkavati kada je u vašem društvu, nagovestiti vam da mu se dopadate, ili čak pokušati da saznaju da li se on vama dopada. Proučite njihove reakcije na vaše prisustvo – da li se smeškaju? Da li mu se obraćaju? Da li se smeju na način koji nagoveštava da znaju nešto što vi ne znate?

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...