Lopov zaspao usred pljačke
foto: Facebook / Sarasota County (FL) Sheriff's Office

Nesrećnik se opustio i zaspao čvrsto držeći providnu kesu s ukradenim nakitom – nije ni primetio da ga fotografišu i smeju se dok ga nisu probudili!

SARASOTA – Spavanje na poslu može svakom da donese probleme, a posebno onima koji se bave nezakonitim rabotama kao što je provaljivanje u tuđe kuće, u šta se uverio Amerikanac Dion Dejvis.

OVO SU NAJGLUPLJI LOPOVI NA SVETU… i jedna kriminalna koza!

reklame

Dejvis (29) je u ponedeljak taman pokupio nakit koji je ukrao iz jedne kuće u Sarasoti na Floridi, a onda je odlučio da odspava, piše portal Metro. Jedini problem je što je zaspao u kući koju je upravo opljačkao.

Na uspavanog lopova prva je naišla čistačica, koja je odmah nazvala policiju. Čuvari zakona pronašli su ga kako čvrsto spava na udobnom bračnom krevetu sa sve providnom kesom s ukradenim nakitom. Pošto ih njihovo krkljanje od prigušivanja smeha nije probudilo, fotografisali su ga i onda ga probudili.

“Spavao je s kesom punom ukradenog nakita pored sebe i nije ni primetio da ga policajci fotografišu”, kaže portparol policije.

Naravno, šerifi su odmah objavili fotografiju uspavanog lopova na svom profilu na Fejsbuku, a Dejvis je postao hit i meta viceva i ismevanja. Doduše, jedna devojka napisala je da se nekad družila s Dionom i da on sad ima problema s drogom.

kurir.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.