Možda na osnovu poljupca ne može da se otkrije budućnost vaše ljubavi ali način ljubljenja otkriva mnoge pojedinosti iz vašeg odnosa

” Poljubac je susret najlepši na svetu”, davnih dana je napisao Jovan Dučić. Ali poljubaca ima raznih – kratkih, dok ne popadate u nesvest, ovlaš, izuzetno vlažnih, krajnje nevinih i izuzetno obećavajućih … Otkrijte šta stil ljubljenja govori o vašem romantičnom odnosu.

Nežni poljupčići

Ljubljenje iz zlatnog doba Holivuda iliti usne na usne, jezici miruju. Ako se vas dvoje baš ovako ljubite onda to znači da vam je veoma prijatno jedno s drugim i da ste izuzetno bliski. Ipak, ovakav stil je svojstveni ljubavnim veteranima koji su baš dugo zajedno te im strast više nije prioritet. Međutim, veoma nežno ljubljenje ima i skriveno značenje – u oboma tinja skrivena tenzija, jer vas drma iščekivanje i gorite od želje da se sve ne završi samo na ljubljenju.

reklame

POLJUBAC HOROSKOPOM DO LJUBAVI

Samo 1 usna u igri

Partneri su fokusirani samo na jednu usnu, da li je donja ili gornja to samo od njih zavisi. Ovaj način ljubljenja uopšte nije agresivan ali je zato mnogo romantičniji od klasičnih i kratkih cmokova. Ako se ti i tvoj dečko baš ovako ljubite onda ste pravi srećnici jer ste totalno odlepili od zaljubljenosti i svu svoju pažnju usmeravate jedno na drugo.

poljubac1

…nastavak na sledećoj stranici…

loading...