ljubavni horoskop

Ponekad se čini da zaljubljeni znaju neku tajnu ljubavnu magiju. Međutim, oni samo osećaju da su neke stvari vrlo važne u vezi, iako se čine malima

Iako možda niste primetili, postoje proverene činjenice šta uvek rade parovi u dugogodišnjim i srećnim vezama, a evo i koje.

 Nikada ne odlaze bez poljupca za partnera

Ovo se možda čini prebanalnim, ali je poljubac za voljenu osobu i pozdrav pre odlaska iz kuće vrlo važan. Čak i ako kasnite na posao, uvek imajte vremena za ovaj jednostavan gest. Taj intiman trenutka trebalo bi da bude svakodnevna tradicija čija je isključiva namera da pokažete koliko vam je stalo do neke osobe. Osim toga, poljubaca nikada ne može da bude previše.

reklame

prava ljubav

Svakog dana pronađite vremena za razgovor

To je neophodno i važno ako želite da imate dobru vezu. Pitajte partnera kakav mu je bio dan i ispričajte mu o svom danu. Pokušajte jedno drugome da omogućite da se osećate kao da ste delili te trenutke kada niste bili zajedno. Uglavnom parovi zanemaruju ovu naviku iako ona ima veliki uticaj na sreću u vezi. Ne odlažite razgovor za sutra. Jer takvo odlaganje vrlo lako može da pređe u lošu naviku.

srodne duše

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.