Sitnice koje osvajaju baš svakog muškarca
Sitnice koje osvajaju baš svakog muškarca

Sitnice koje osvajaju baš svakog: Da se muškarci pitaju, žene bi najbolje izgledale u jednobojnoj odeći ili u kombinacijama od dve boje.

 

Sitnice na ženi koje će najviše očarati jednog muškarca zapravo su jednostavne i sasvim obične!

reklame

Verovali ili ne, ova činjenica je vrlo tačna, a potvrđuju je i istraživači sa Oregon Univerziteta. Ipak je potrebno da imate “nešto” što će fizički privući nekog, dok vaša ličnost ima dalju “funkciju” – zadržavanja njegove pažnje.

Ono što je takođe dokazano je da pored lica, prvo što muškarci uvek primete su i grudi.

Međutim, iako su ovo neke generalizovane stvari, postoje i one koje su jako male, a koje imaju veliki uticaj na mušku populaciju.

Štikle

Iako i mi žene obožavamo štikle i možemo da ih kupujemo ceo dan, makar ih i ne nosile nikad, muškarci takođe padaju na njih. One menjaju naš hod, izdužuju nam noge i daju im materijal za maštaranje. Blago njihanje kukovima i istaknut ris stopala su nešto za čime muškarci lude.

Gola ramena i ključne kosti

Efekat golih ramena i ključnih kostiju je ogroman na muškarce. Ovi delovi tela predstavljaju ženstvenost i na neki način krhkost. Haljine i majice bez ramena su jedan od omiljenih odevnih komada muškaraca, koje vole da vide na ženama. Isto tako su odlične i majice koje otkrivaju samo jedno rame – jer daju prostora za maštanje o drugoj strani tela.

Boje odeće

Ne kaže se za džabe da odeća čini čoveka. Možda se ne razumeju potpuno u žensku modu, ali znaju šta može lepo da nam stoji. Da se muškarci pitaju, žene bi najbolje izgledale u jednobojnoj odeći ili u kombinacijama od dve boje. Ovo se ne odnosi samo na crnu boju koju mnogo volimo da nosimo, izuzev male crne haljine, koju svaka žena jednostavno mora da ima.

Nabori na odeći

Ova stavka deluje potpuno nebitno, iako u stvari ima veliki uticaj na mušku podsvest. Kada se upoznajete i pružite mu ruku, obavezno namestite majicu ili košulju – popravite nabore. Njegova reakcija će biti toplija i stravstvenija, a da on ni ne primeti zbog čega.

zenskimagazin.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.