Ne bojim se da spavam sama, bojim se da se probudim pored stranca. Ne bojim se da ležem i budim se sama u krevetu, barem za sada, ali me strah od pomisli da se jednog dana probudim pored osobe koju ne prepoznajem – užasava. Bojim se da se probudim pored muškarca, koji više nije ona šarmantna, pažljiva i nežna osoba pored koje sam jednom zaspala.

ne plašim se da budem sama
ne plašim se da budem sama

Bojim se da se probudim pored muškarca koji mi deluje poput stranca u krevetu, koji je prestao da me voli i brine o meni i kojeg više ne prepoznajem.

reklame

Ne bojim se da pravim greške, bojim se da budem sa pogrešnim muškarcem. Grešiti je ljudski. Greške su sastavni deo života i često nas upravo one nauče najvrednijim životnim lekcijama.

Ne bojim ih se i ne bežim od njih jer znam da me one uče onome šta mi je potrebno, odnosno šta mi nije potrebno, kako bih bila srećna. Jedina greška koje se bojim da ne napravim, jeste da budem sa pogrešnim muškarcem.

Muškarcem za čiju pažnju i ljubav moram da molim. Muškarcem koji će me svaki put kupiti i zavarati svojom slatkorečivošću i praznim obećanjima.

Bojim se da budem sa muškarcem koji ima pomešana osećanja prema meni ili nije siguran u njih, i svakodnevno se preispituje da li sam ja ona prava za njega.

ne plašim se da budem sama
ne plašim se da budem sama

Ne bojim se da vodim ljubav, bojim se da vodim ljubav, a da se ne osećam voljeno. Ne želim da budem sa muškarcem koji se više fokusira na ono fizičko, umesto na emotivno.

Ne želim da budem sa muškarcem koji je dobar u krevetu, ali kojem fali iskrene emocije, te ne vodi ljubav iz ljubavi, već samo gleda da zadovolji svoje potrebe.

Sa muškarcem koji me vidi kao seksualni objekat, umesto kao osobu koja ima potrebu za pažnjom i emocijama.

Ne želim da poklonim svoje telo muškarcu sa kojim ću voditi ljubav, ali je ujedno i ne osetiti. Ne želim da budem sa muškarcem koji je zainteresovan da se poveže sa mnom samo na fizičkom nivou, ali ne i na emotivnom i mentalnom.

Ne bojim se razgovora, bojim se razgovora sa muškarcem koji me ne razume. Ne želim muškarca koji će biti samo fizički prisutan, ali nikada neće zaista slušati ono šta imam da kažem.

ne plašim se da budem sama
ne plašim se da budem sama

Ne želim muškarca sa kojim ću imati samo trivijalne, površne i dosadne razgovore, jer nemamo ništa važno da podelimo jedno sa drugim. Sa muškarcem koji kritikuje i ne poštuje moje ideje, mišljenja i stavove, i smatra da je samo njegova perspektiva ispravna.

Bojim se da ostanem uskraćena dugih, dubokih i inspirativnih razgovora. Ne bojim se da budem sama, već je jedina stvar koje se plašim da budem sa muškarcem kojem nije stalo do mene. Naučila sam da uživam u svom društvu, ali se bojim da se potpuno predam nekome ko me ne zaslužuje.

Muškarcu kojem sam opcija, a ne prioritet. Muškarcu koji me voli i poštuje samo kada mu nešto treba, ili kada mu je to potrebno za njegov ego.

Bojim se da budem u vezi u kojoj se ne osećam voljeno, prihvaćeno, zaštićeno i emotivno ispunjeno. Bojim se da budem u vezi sa muškarcem koji neće biti u stanju da čuje moje neizgovorene misli, oseti moje emocije bez suvišnih reči i dotakne najdublje delove moje duše.

ne plašim se da budem sama
ne plašim se da budem sama

Muškarcem koji neće biti dovoljno hrabar da me voli, ponosi se sa mnom i inspiriše me da postanem i budem najbolja verzija sebe…

lepoticaizver.com

loading...