Vaga

Vage žive da bi udovoljile partneru. “Kvaka” je u tome što očekuju i da njihov partner živi kako bi udovoljio njima. Svaki poljubac koji podele je jedinstven. A užitak s njima će biti jednak i nakon 25 godina provedenih zajedno.

Škorpija

Škorpijin poljubac najbolje opisuje reč strastveno. Oni su strastveni bilo što da rade pa tako i ljube. Sa njima treba zaboraviti na sve drugo i usresrediti se na poljubac, ali zbog načina na koji Škorpije ljube to neće biti preveliki izazov.

reklame

Strelac

Strelci uvek žele više, više i još više! Mnogo će vam dati, te ukoliko želite da ih osvojite poljupcem obratite pažnju na to šta vole i ponovite to bezbroj puta.

Jarac

Jarci se retko odlučuju prvi na poljubac. A kada ga napokon uhvatite na trik i dobijete poljubac ispod imele (koju ste spremili mesecima unapred), ljubite elegantno, prefinjeno i nepotpuno. Da, to je jedini način da poželi još.

Upropasti ga jednom porukom: SMS koji će mu se usrati u život momentalno!

Vodolija

Vodolije su drugačije, a i njihov cilj je ostati zapamćen. Oni vole iznenadne i neobične poljupce, posebno od osoba koje im nisu slične. Budite što različitiji. Drugi način je da se pravite da vas ne zanima.

Ribe

Ribe će vas poljubiti samo ukoliko lepo mirišete. Zbog toga su velike količine parfema nužne. Ljubiće vas nežno, osećajno i pažljivo. Jednako im uzvratite.

 

Altertv.org / stil.kurir.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.