Naslovna Ljubav BEZ OVOGA SI ISPUŠIO KOD NJE ZAUVEK: Ovo svaka žena očekuje na...

BEZ OVOGA SI ISPUŠIO KOD NJE ZAUVEK: Ovo svaka žena očekuje na prvom dejtu

654
PODELI
BEZ OVOGA SI ISPUŠIO KOD NJE ZAUVEK: Ovo svaka žena očekuje na prvom dejtu

Ni jedna od njih ne želi da platite čitav račun, iako ni to nije loš potez. Ipak, ove stvari su im važnije…

Muškarci sve češće zaboravljaju koliko je važan prvi utisak. Ne treba da dođete u smokingu s buketom cveća, ali ako ste uredni, lepo mirišete i donesete joj cvetić imate više šanse da je osvojite.

Ni jedna od njih ne želi da platite čitav račun, iako ni to nije loš potez. Ipak, ove stvari su im važnije:

1. Da se potrudite

Muškarci sve češće zaboravljaju koliko je važan prvi utisak. Ne treba da dođete u smokingu s buketom cveća, ali ako dobro izgledate, lepo mirišete i donesete ružu ili nešto slično što je dovoljno simpatično, neće vam zameriti. Naprotiv, ovakvi postupci možda deluju patetično, suviše zašećereno i totalno ne-kul, ali upravo takvim ponašanjem devojci stavljate do znanja da vam znači.

2. Da ste pristojni

Detalji čine razliku, a ako pokažete lepe manire, sigurno će biti impresionirane. Nažalost, mnogi muškarci ne samo da ne pokazuju dobro vaspitanje, nego misle da će biti privlačniji ako glume divljake. E pa iimamo vest za vas – devojkama možda i jesu preivlačniji divlji momci u teoriji, ali u praksi više cene pristojne i uljudne muškarce koji u sebi imaju iskru buntovništva. Žene padaju na taj balans, na pravu meru.

Pročitajte i  Od čekanja da fiksni zazvoni do pitanja kad se šema pretvara u ljubavnu priču: 5 glavnih razlika između nekadašnjih i današnjih veza

Zaljubljen muškarac nikada ne traži ovo od žene: Ako te voli neće zahtevati da TOKOM SEKSA pristaneš na OVO!

3. Komplimenti

Svaka žena voli da čuje kompliment, čak i one koje kažu da ne vole. Naravno, u umerenoj količini. Stavite joj do znanja na suptilan način da vas opčinjava neki detalj u njenoj ličnosti. To vam je sigurica. Komentari na njen izgled mogu samo ponekad biti pun pogodak. Najbezbednije je da pohvalite neku osobinu koju ste primetili. Svaka žena, na kraju krajeva želi da se svidi onim što ona jeste u duši, a ne samo fizički.

.
Pročitajte i  Svaki frajer će biti vaš: 3 reči koje će osvojiti i najvećeg zavodnika!

 

4. Interesovanje i otvorene uši

Žena na dejtu želi da zna da je zanimljiva muškarcu i da je on sluša. U modernom svetu dejtova, to postaje prava retkost jer muškarci samo razmišljaju o tome što bi se moglo dogoditi nakon dejta. Umesto da se koncentrišeš na cilj, na ono što će možda doći posle, bolje uživaj u sadašnjem trenutku i zaista učestvuj u razgovoru, inače od tog “posle” najverovatnije neće biti ništa.

5. Transparentnost

Ako želite da je vidite ponovno, stavite joj to do znanja. Muškarci koji čekaju par dana pre nego što se ponovno jave, ili na kraju dejta pokušavaju da budu misteriozni i neodređeni su definitivno izašli iz mode. Moderna vremena nameću brži tempo života. Žene nemaju vremena da se bave vašim ljubavnim igricama, niti im je potrebna dodatna glavobolja u životu. Ako nećeš ništa da joj pružiš, ili si neodlučan, ne gnjavi je bezveze.

index.hr / besnopile.rs

Inicijalizacija u toku...