BABA VANGLA OTKRIVA: Da li imate duhove

0
5329

Oktobar je mesec raznoraznih protuva, aveti, strašila i nesoja. Kako se Noć Veštica bliži, tako se i mi malo više preispitujemo, da li taj parket nešto jače škripi nego ranije, a u zidovima nešto češće kucka i lupka… Nema čoveka koji se makar jednom u životu nije zapitao da li mu kuća ima duhove. Zato je Baba rešila da preispita najčešće znakove koji ljudima ukazuju na prisustvo onostranih sila.

baba-vangla-ukleta-kuća

Osećate kao da vas neko tapka po ramenu:

Ovo se pokazalo kao siguran znak da vas ili kuću u kojoj boravite proganja neki duh. Duše inače koriste ovako suptilne načine da vam skrenu pažnju na svoje prisustvo i ne treba ih zanemarivati. Znakovi mogu biti još suptilniji od ovoga, poput osećaja da niste sami, iako nikoga drugoga nema u kući. A možda su samo živci!

duhNameštaj se pomera sam od sebe:

Ovo veze s mozgom nema, nije nikakav znak onostranoga prisustva i malo je verovatno da se ikom dogodi.

Neko je umro u kući u kojoj sada vi živite:

Ljudi pogrešno veruju da smrt ili neki tragičan događaj u kući automatski povlači da će ta kuća postati ukleta, ali to ne mora ništa da znači. Većina domova je makar jednom bila mesto nekog takvog nemilog događaja, pa ništa.

Često čujete neke čudne zvukove:

Ovo takođe nije nikakav siguran pokazatelj prisustva. Čudni zvukovi mogu nastati pri promeni temperature, sleganja drveta i drugih materijala. Osim ako stvarno imate duhove, onda je to…

Pročitajte i  Kosmičke sudbinske poruke: 12 stvari koje se nikada ne dešavaju slučajno!

Osećate povremeno čudan miris:

Ovo je znak, poput onog tapkanja po ramenu, kojim dusi vole da se služe! Nekad miris može biti neprijatan, a ponekad to može biti kao da je pored vas prošla elegantna dama namirisana prijatnim cvetnim mirisom. Ovakvi događaji su natprirodni  podsetnik na nekog ko je tu živeo davno pre vas. Ukoliko prepoznajete miris, možda vas to neko vama blizak posećuje.

Imali ste neko zastrašujuće iskustvo na tavanu, podrumu ili drugoj sličnoj prostoriji:

Ovo se često dešava na zamračenim mestima, ali nije nikakav znak. To se samo psiha igra sa nama, jer imamo urođen strah od mraka. Većina uznemirujućih događaja na takvim mestima imaju sasvim razumno objašnjenje, osim ako ne postoje i neki drugi znakovi…

Neke prostorije vašeg doma su uvek hladne, koliko god se trudili da ih zagrejete:

Ovo može biti znak prisustva, ali proverite prvo da vam ta prostorija samo nije na kakvom nezgodnom mestu pa toplota jednostavno neće na nju iz tih razloga. Iznenadna pojava hladnoće niotkuda takođe je znak da budete na oprezu.

 

[otw_is sidebar=otw-sidebar-2]

 

izvor: Baba Vangla udružena sa huffingtonpost.com


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.