– Nostradamus je najavio takozvane vrele ratove, koji će eskalirati zbog globalnog zagrevanja i nedostatka prirodnih resursa, posebno vode. Ipak, najveća pretnja biće teroristički napadi biološkim oružjem – tvrdi Nudelman, ali ne navodi stihove iz kojih je sve to zaključio.

Mnogi svetski mediji setili su se i čuvene bugarske proročice Baba Vange, pa podsećaju da je ona predvidela da će Barak Obama biti poslednji predsednik Amerike. Kako tvrde, to znači da Donald Tramp, uprkos pobedi na izborima, neće preuzeti Belu kuću, već će mu se nešto dogoditi pre 20. januara.

reklame

– Svi će verovati u njega, ali on će srušiti zemlju u kojoj će izbiti rat Severa i Juga – navodno je rekla Bugarka za Obamu.

Ipak, s obzirom na to da je predvidela i da će u 2016. Evropa doživeti veliku katastrofu i da će biti pretvorena u pustinju bez ljudi, pitanje je koliko su njena proročanstva precizna.

BABA VANGA: RAT U SAD

Barak Obama će biti poslednji predsednik SAD i neće dopustiti Donaldu Trampu da ga zameni, što će dovesti do rata Severa i Juga i propasti ove supersile.

NOSTRADAMUS: Globalni sukob

Pokušaj Donalda Trampa da odbrani Izrael ili ubistvo 45. američkog predsednika uvešće svet u novi svetski rat…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.