jutarnji seks

Nezaboravan seks: Evo nekoliko saveta koji će vam pomoći da svaki seks od običnog napravite sjajnim, jednim od onih kojih se vredi prisetiti.

 

Za početak, nemojte da odrađujete seks, zabavite se. Ako vam nije preterano zabavno, verovatno nije ni partneru, pa uključite igračke koje će vas i zadovoljiti i nasmejati, seks će garantovano biti sjajan. Rutinu jednostavno treba zaboraviti, isprobajte neki novi položaj, pa makar i ne bio dobar, možete ga prilagoditi sebi i partneru i postaće odličan.

reklame

najboljeg seksa

Stvari koje vam se u seksu ne sviđaju nemojte zadržati za sebe, podelite ih s partnerom i inicirajte promenu – par sveća, novi donji veš, latice na krevetu … sve će to doneti novu atmosferu i energiju u vaš krevet.

Hteo-je-seks-a-ona-ljubav

Opuštenost je važan element dobrog seksa, stoga, nemojte forsirati i nametati sebi ciljeve koje ne možete dostići. Prvi cilj treba da bude da oboje uživate, a nakon toga možete krenuti u razradu detalja na licu mesta.

Hteo-je-seks-a-ona-ljubav-2

Pokušajte da pronađete neke nove delove partnerovog tela koji će doneti užitak. Na taj način produžićete predigru i stimulisati telo, što će partneriki naročito dobro doći kao zagrevanje na putu do orgazma.

seksu

Za kraj, orgazam je nešto što se upravo na taj način može kontrolisati. Uzmite vremena, istražite tela i jasno recite partneru šta vam se jako sviđa, a šta vam nije preterano uzbudljivo. Nakon par takvih seansi, orgazmi će biti česti i jaki.

 

metro-portal

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.