veza

Ukoliko želite da ostanete sa vašim partnerom u vezi, odmah se rešite ovih gadnih navika koje niko ne voli.

Ovo su najčešće greške koji partneri rade nakon seksa. Obratite pažnju i promenite navike.

1. ODJURITE U KUPATILO

Većina partnera neposredno posle seksa odjuri pod tuš. Time pokazujete odbojnost i ostavljate utisak da želite da sperete sve tragove “zločina” i budete čisti. Predlažemo da ostanete zagrljeni ili da predložite partneru da se zajedno istuširate.

reklame

2. UTONETE U SAN

Iako je mnogima užitak da nakon sekse bezbrižno utonu u san, to je najveća greška koju možete da napravite. Nemojte se odmah po završenom “poslu” okrenuti na drugu stranu kreveta. Uživajte još malo u dodirima, nakon čega čak možete da zaspite u zagrljaju vašeg partnera.

3. TELEFONSKI RAZGOVORI

Ukoliko odmah nakon seksa nazovete prijatelja ili drugaricu, odaćete utisak da vam partner nije bitan i da ste zapravo jedva čekali da se odnos završi. Svi telefonski pozivi mogu da sačekaju bar još pola sata.

4. SPAVANJE U RAZLIČITIM KREVETIMA

Neki parovi su navikli da spavaju odvojeno, što je u redu, ali napravite izuzetak barem u noćima kada vodite ljubav. To će vam osvežiti vezu i povezati vas sa partnerom.

5. OTRČITE U KUHINJU DA JEDETE

Iako deljenje zalogaja može da bude seski i romantično, ukoliko odmah nakon seksa odjurite u kuhinju u potrazi za obrokom, delovaće kao da ste jedva dočekali momenat da se seks završi kako biste umririli drugi biološki nagon. Izbegavajte ovo zarad mira u krevetu.

6. SPAVANJE SA DECOM

Mnoge žene imaju naviku da spavaju sa decom i partnerom u istom krevetu. Ali to može biti zaista loša ideja ukoliko to učinite posle seksa.  Neka deca ostanu u svojoj sobi, a vi bar to veče posvetite voljenoj osobi.

 

zena.blic.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.