AKO VAS DVOJE RADITE OVE STVARI NEMA ŠANSE DA SE RASTANETE: 5 navika koje čine osnovu srećne veze

0
1101
PRCAJTE SE MEĐU OBLACIMA: Ova aviokompanija iznajmljuje letove na sat
loading...

Mi smo dobro razmislili o tome koje navike čine osnovu zdrave i srećne veze i evo šta smo zaključili

 

Sigurni smo da neke od njih već znate. Ali, zašto ne biste znali baš sve? Mi smo dobro razmislili o tome koje navike čine osnovu zdrave i srećne veze i evo što smo zaključili.

1. Izrazite svoja osećanja

Srećni parovi znaju da izraze ono što misle i osećaju bez ustručavanja. Naravno da se nećete baš uvek slagati, ali to je znak da je s vašom vezom sve u redu.

par

2. Razgovarajte

Srećni parovi razgovaraju o svemu, dogovaraju se i prave kompromise. U suprotnom se problemi samo gomilaju pa s vremenom postaju neizdržljivi.

Pročitajte i  Ne zaglavljuj se u kupatilu pre bitnog izlaska: Ovo je glavni razlog zašto ne treba da se tuširaš pre prvog dejta

3. Izađite napolje

Mnogi parovi, posebno u dužim vezama, zaboravljaju na zabavu, a većina priznaje da je upravo to ono što im fali. Odredite sebi jedan dan u nedelji kada ćete otići u bioskop, na večeru ili napolje i prisetite se kako je sve počelo.

BUDI PAMETNA U LJUBAVI: Znakovi koji otkrivaju da li će dečko da te prevari

4. Naglašavajte koliko se cenite

Svako od nas voli pohvale i komplimente. Ne zaboravite da mu što češće date do znanja koliko ga volite, poštujete i koliko ste srećni što ga imate. Prvo, on će to i te kako ceniti. Drugo, sigurno će znati kako da vam zahvali na tome.

Pročitajte i  Želiš da te nikad ne zaboravi? Ovo je tajna žena koje muškarci vole iskreno i do srži

5. Uzmite vremena za sebe

Računica je jednostavna, ako ste stalno zajedno i ništa ne radite jedno bez drugoga, s vremenom ćete jedno drugome dosaditi. Nemojte zaboraviti na svoje prijatelje i na to kako ste s njima provodili vreme pre veze. Za neke stvari prijateljice su nezamjenjive, a sve znamo koliko dobra znaju biti ženska druženja.

index.hr

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × 4 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.