Neke su žene uverene da im je jednostavno zapisano u zvezdama da se za njih lepe pogrešni frajeri. Ali, je li stvarno stvar u tome ili je krivica ipak na samoj ženi? Naravno, postoje izuzeci i žene koje jednostavno imaju takvu karmu, ali ako konstantno privlačiš muškarce koji su po tvom sudu potpuni kreteni, vrlo je lako moguće da si sama kriva. Evo kako to radiš.

 

Prioritet ti je izgled

Naravno, bilo bi idealno da je pametan frajer s odličnim smislom za humor još i jako zgodan, ali upravo je insistiranje na prekrasnom izgledu nešto što ženama često kvari šanse za upoznavanje stvarno dobrih muškaraca. Bolje je zavoleti naizgled običnog frajera koji će nas osvojiti kvalitetima koje nemaju veze s izgledom nego dopustiti da te spoljašnjost toliko zavara da izgubiš interesovanje za onim što je unutra.

reklame

Biraš isti tip karaktera

Bivši ti je bio kreten, a kao potencijalnog novog dečka ćeš odabrati nekoga ko samo drugačije izgleda, a ponaša se vrlo slično? Karakterne osobine se ne mogu sakriti, a ako si spremna da zažmuriš i praviš se da ne vidiš uzorak ponašanja koji ti u budućnosti nije odgovarao, ne praviš sebi uslugu.

Ako držiš do sebe, izlazićeš samo sa ovakvim muškarcima

Preferiraš glasne frajere

Njihova privlačnost leži u sposobnosti da u kratkom vremenu zaokupe pažnju ceše prostorije, što je na prvu možda dobra karakteristika, ali ako padaš samo na takve frajere, svesno ignorišeš one povučene koji se boje da ti priđu. Ne kažemo da su introvertni muškarci uvek bolji izbor, ali nemoj uvek ići tamo kuda ide masa i možda ćeš imati više sreće.

index.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.