„Postoje različite vrste ljubavi na ovom svetu, ali nikad se ne pojavljuje ista ljubav dva puta.“ – F. Skot Ficdžerald

Neće vas ostaviti ako zna da nikada više neće naći ženu poput vas.

Bez obzira što stoji na putu ili koliko nelogično se to čini. Ukoliko ste bili sposobni da svojim smeškom naslikate zalazak sunca u različitim bojama i pokažete mu ljubav za koju nije verovao da postoji, nikada neće moći da vas ostavi.

reklame

Ljubav dolazi i odlazi, bilo da bledi ili jednostavno umre tihom smrću.

Postoje momenti strasti i požude, ali ispod svega je ono što čini da muškarac ostane uz vas, piše Elephant journal. To je osećaj sigurnosti da bez obzira koliko dugo tražio ili koliko daleko otišao, neće nikada naći drugu ženu poput vas.

Kažu da ukoliko želimo biti nezaboravni treba da budemo kontradiktorni; treba da mu ostanemo zagonetni. Ne zbog samodopadnosti ili zadovoljavanja naših osećanja, već zbog toga što se on u sebi smeška dok se pita što ćete mu novo prirediti.

Žena dobrog srca, ljubazna duša koja pleše u ritmu Zemlje dok zavodnički njiše bokovima ispod sjajećeg meseca.

Osećajnost koja cveta preko njenih obraza koji se prelivaju u bojama, dok se njene tople suze kotrljaju. Žena koja ne trpi ničije gluposti. Tip žene koja je lavica u spavaćoj sobi, ali koja se moli na kolenima u nedelju ujutro.

To je žena koja ne ispunjava samo jedno područje njenih želja – već sve njih.

Postoje milioni ljudi na ovom svetu, postoje stotine s kojima možemo deliti povezanost i privlačnost – ali postoji samo jedna osoba koja postaje nezaboravna.

Bez obzira koliko puta se uveri da će joj odoleti, muškarac koji zna da je pronašao nešto što više nikada neće naći, nikada od nje neće odustati.

Neće joj okrenuti leđa i pustiti je da mu sklizne kroz prste poput toplog letnog peska. Neće odbaciti njenu magiju i pretvarati se da je ona obična poput vrapca koji peva pesmu o prosečnosti.

Stvar s pronalaženjem žene koju više nikada nećete izgubiti je da ona retko dolazi upakovana onako kako se nadate da će ljubav doći. Ona je sva naopaka – ili se možda radi o tome da vi niste znali šta je zapravo ispravno.

Može biti zamršena ili povremeno izluđujuća, ipak njena zamršenost i intrigantnost je ono što se pokazuje najvećim izazovom za vaše skrivene potrebe.

Drukčija je kada je s vama – i vi to znate.

To je istinito o ovoj vrsti žene, ona ne pokazuje sve svoje karte bilo kome.

Kada se otvori i pokaže vam šta drži u rukama, to je uglavnom zapanjujuće i inspirišuće. Sačuvala je najbolje delove sebe za vas i dok drugi to mogu poštovati ili čak biti opčinjeni time, to nije zbog toga što je zapravo vide.

Ona stvara drukčiji svet unutar svoje mašte, onaj kojeg ne može svatko razumeti, ali s vama je otvorila vrata koja su ostala zatvorena.

Ima nezemaljske vrtove koji cvetaju gde je nekad bila samo suva i zapuštena zemlja. Muškarac neće napustiti ženu za koju zna da je nikad neće moći zameniti.

…nastavak na sledećoj strani…

loading...