5 nesumnjivih znakova da se loži na tebe
dnevni horoskop za 19. febraur 2018.

Novi flert je super uzbudljiv – ali kako saznati da li mu se sviđaš?

Već ti se više puta dogodilo da naletiš na nekog simpatičnog dečka, osećaš dobru vibraciju, ali nisi potpuno sigurna jesu li ta osećanja obostrana? Ovih 5 znakova ukazuje na to da je zainteresovan za tebe.

1. Uvek je u tvojoj blizini

Uveče ste izašli s ekipom, a uprkos tome on je stalno pored tebe i ne ispušta te iz vida? To je dobar znak! Logično je da smo rado u blizini ljudi koji nam se sviđaju.

2. Rado bi se još više približio

reklame

Po (slučajnim) dodirima možeš da proceniš pali li se na tebe. Ako ga dodiruješ za vreme razgovora, a on se nasmeje ili približi – to je dobar znak. Ako uzmakne, možda mu je dodir ipak neprijatan.

3. Kako govori?

Je li živčan? Pazi li šta govori? Vrlo dobro – očito želi da ostavi dobar utisak kod tebe pa pomno pazi kako se ponaša i šta govori. Takođe analizira kako deluje na tebe, što je znak da mu se totalno sviđaš.

4. Sluša

Loš je znak ako nema pojma o čemu pričaš ili zaboravi o čemu si mu pričala. Ako mu se sviđaš, onda će dobro paziti na to šta mu pričaš.

5. Javlja li se?

Sasvim jednostavno: ako se tip pali na tebe, onda će ti se javiti! Ako danima ne odgovara, mora da ima jako dobar izgovor.

miss7.24sata.hr

loading...