Neke od njih su samo za jedno veče, druge možda za ceo život ali nikad nećeš znati ako nisi probao

Svaka žena je priča za sebe, svaka ima ” ono nešto ” što privlači muški rod poput magneta. Ipak, po karakteru, temepramentu i stilu života se razlikuju tako da u jednom delu života muškarcu jedna savršeno odgovara dok kasnije sa njom ne bi bio ni u ludilu. Predstavljamo vam žene sa kojima bi svaki muškarac trebalo da okuša sreću u ljubavi.

Alfa žena

Ona ima više iskustva od vas, obično je starija i definitivno mudrija. Društvena je, ambiciozna i tačno zna šta želi i u spavaćoj sobi i izvan nje. Njeni glavni aduti su inteligencija i samopouzdanje. Veza s njoj ima potencijal da traje godinama, no za to joj je potreban samouveren i siguran muškarac s druge strane. Tačnije, jedan od onih koji može biti kod kuće sa decom bez osećaja ugroženosti.

reklame

zena

 

Deo ekipe

Ona je zgodna, pomalo nemarno odevena i radije bira trenerku umesto haljina. Verojatno ste se upoznali u kafiću u kraju preko prijatelja, gde ona radije provodi večeri nego u trendi klubovima. Voli da ostaje kod kuće i da se sa prijateljima druži uz dobru večeru, a u životu joj je prijateljstvo najveća vrednost. Aduti ovakvog tipa su to što ne voli dramu i sukobe te je uz nju dobro raspoloženje zagarantovano. Veza je prijatna i stabilna, a traje onoliko dugo dok se jedna strana ne zasiti i želi nešto uzbudljivije.

10 stvari koje devojke ne žele da čuju

…nastavak na sledećoj strani…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.