AKO HOĆEŠ DA RODIŠ SINA pre seksa popiješ ASPIRIN! Naučnici otkrili novu metodu biranja pola deteta

Žene koje piju aspirin pre seksa povećavaju mogućnost da dobiju dečaka, tvrde američki naučnici.

U nedavno objavljenoj studiji žene koje su imale pobačaje rađale su češće mušku decu ako su uzimale aspirin u vreme pre začeća, za razliku od žena koje su uzimale placebo. Aspirin povećava šansu da dobijete dečaka za trećinu.

Prethodna istraživanja pokazala su da su pobačaji povezani sa povećanom upalom materice. Ta upala može smanjiti šansu da žena dobije dečaka jer se smatra da su muški fetusi osetljiviji. Čak i eksterni faktori kao što su stres, pušenje i sl. povezani su sa smanjenim broj muške dece.

reklame

beba

Aspirin je nesteroidni antiupalni lek koji se koristi za bolove, temperaturu i upale. Na nekim primerima naučnici su dokazali da čak povećava stopu trudnoće među ženama koje se podvrgnu vantelesnoj oplodnji.

Tokom istraživanja koje je sproveo Institut za dečiju njegu i ljudski razvoj 1.228 žena pilo je aspirin ili placebo lek tokom perioda kada su pokušavale ostati trudne. U 31 odsto slučajeva žene koje su pile aspirin su dobile devojčicu, poredeći s 23 odsto žena koje su pile placebo. Takođe, upala je bila smanjena kod žena koje su pile aspirin.

“To je veoma zanimljiv zaključak, ali potrebno je sprovesti još istraživanja kako bismo potvrdili ove zaključke. Bitno je naglasiti da se ovo odnosi samo na žene koje su imale pobačaje”, rekao je profesor Simon Fišel, predsednik klinike za plodnost CARE, prenosi Kliks.

Alo.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.