U slučaju da muškarac ne pokazuje previše zanimanja za tebe, možda je vreme da počneš da ga ignorišeš.

To je siguran način da on postane zaintrigiran, a zatim i zaluđen. Uz pomoć sledeća tri jednostavna trika on bi mogao postati lud za tobom.

Prestani da budeš glavni inicijator dešavanja

Ako si ti ta koja uvijek pokreće nešto između vas dvoje, vreme je da se malo odmakneš i prestaneš to da radiš. Na primer, znaš da bi on hteo da se vidi s tobom, ali nema dovoljno inicijative pa si ti ta koja organizuje susret.

reklame

Ako je tako, povuci se i nemoj ti biti ta koja će uvek praviti prvi korak. Neka oseti da ga ignorišeš. Ostani tu gde jesi i nemoj srljati samo kako bi razmenila koju reč ili provela nekoliko trenutaka s njim. To će ga naterati da se zapita zašto se najednom tako ponašaš.

Prestani da ga zoveš

Ovo je još jedan važan način pomoću kojeg ga možeš “naterati” da se zainteresuje za tebe. Napravi pauzu u slanju poruka ili u telefoniranju. Ako stvarno želiš da dođe do tebe, treba da ga potpuno ignorišeš.

Ako te nazove, nakon minut ili dva razgovora reci mu da moraš ići da imaš posla. To je samo način kojim ćeš mu pokazati da ga ignorišeš i da ti nije toliko zanimljiv, a to bi na njega moglo delovati tako da odmah dojuri do tebe.

Pokaži pravi stav

Tvoj stav može delovati tako da on “izgubi glavu za tobom”. Ako mu pokazuješ da si zaljubljena u njega i da ga uvek želiš u svom životu, postoji opasnost da počne da te izbegava. Neki muškarci takve žene uzimaju “zdravo za gotovo”.

Ako ne želiš da se to tebi dogodi, onda moraš pokazati pravi stav u pravo vreme. Na primer, ako ste na isto mesto došli zajedno i on priča s nekom drugom devojkom, nemoj uopšte da reaguješ. On će se zapitati zašto nisi reagovala dok je on pokušao da te učini ljubomornom.

zdravakrava.24sata.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.