A ti se potrudi ako ti je stalo: 7 stvari koje žene žarko žele od muškarca sa kojim su u vezi
A ti se potrudi ako ti je stalo: 7 stvari koje žene žarko žele od muškarca sa kojim su u vezi

Ako znate šta žene žele od vas, na pola ste puta do uspešne i srećne veze.

Od mnogih muškaraca ćete čuti da “nemaju pojma šte žene žele” – evo prilike da napokon saznate!

Poštovanje

One žele da im ponašanjem pokažete da poštujete njihovo mišljenje, karijeru, hobije, prijatelje, tela, misli. To ne znači da morate da se saglasite sa svakim njenim mišljenjem, ali pokušajte da pokažete da poštujete to što ima svoj stav, piše Mondo.

Intimnost

reklame

I tu se ne misli samo na “krajnji čin”, već i na dodire, zagrljaje, masaže…

Romantiku

Nema ništa loše u tome što volite da ostanete ušuškani kod kuće i gledate film, ali i u to može da se unese malo romantike – zapalite nekoliko mirišljavih sveća i gledajte gde će vas noć odvesti.

Ne prestajte da se trudite i zavodite je, bez obzira na to koliko ste dugo zajedno.

Vreme

Naravno da u svakoj vezi ima uspona i padova, ali potrudite se i pokažite svojoj partnerki da vam je ona uvek prioritet – time ćete pokazati da je volite više nego bilo kakvim cvećem ili poklonom. To može da podrazumeva i da joj pomognete oko kućnih poslova – uostalom, tako će biti odmornija i imaće više vremena da se posveti vama.

Komunikaciju

Žene vole reči. I super je što joj kažete da je volite, ali to je neće sprečiti da povremeno bude nesigurna u sebe i da primećuje “debele butine” mnogo pre nego predivne oči.

Zato joj dajte do znanja da je privlačna, prelepa, takva kakva je – osećaće se bolje i mnogo raspoloženije, a to se odražava i na vas.

I ne hvalite samo njen izgled – zahvalite joj na ukusnoj večeri, pohvalite je što se sjajno snašla u nekoj situaciji na poslu… Prosto, dajte joj do znanja da cenite trud koji ulaže u sve.

Konzistentnost

To ne znači dosadu i predvidivost, već to podrazumeva da partnerka zna da ćete uvek biti tu za nju, da je podržite i volite.

Pažnju

Ne, ne morate da budete fokusirani na nju 24/6, ali pokažite da vas zanima šta ona voli, šta želi, kojim hobijem se bavi, kako se zove njena najbolja prijateljica/prijatelj… Pokažite da želite da se povežete sa njom, ukratko.

I naravno, malo humora nije loše – uvek je zabavnije sa nekim ko ne shvata sve previše ozbiljno.

loading...