Dnevni horoskop za 31. mart 2017

Da li vam je čudno to što su neke žene stalno okružene muškarcima, a neke muškarci redovno odbijaju? Sigurno imate neku prijateljicu ili poznanicu koja spada u prvu kategoriju i stalno se pitate kako joj to uspeva. Naravno, nikako ne sugerišemo da su žene potpune jedino ako imamo muškarca pored sebe. Žena u vezi jedino može biti srećna ako je srećna i kad je singl, ali mnoge žene same su upravo zbog straha od odbijanja.

Možda nije lako u to poverovati, ali takvim razmišljanjem žena odšilje tačno ono čega se plaši i o čemu razmišlja, što posledično odbija muškarce. Ako se i vi pronalazite u tome, rešenje je jednostavnije nego što mislite. Ovo su najvažniji razlozi zašto ne uspevate da zadržite pažnju muškaraca i šta možete učiniti po tom pitanju, piše net.hr.

Ne krećete se dovoljno

Laički rečeno – ne gurate se dovoljno. Što to znači? Ako ste u strahu da će vas odbiti apsolutno svaki muškarac, verovatno ste odustali od pokušavanja i niste najbolji materijal za sastanke. Tu stupa zakon proseka, odnosno magija verovatnoće.

reklame

devojka

Što više puta iskusite odbijanje, to ste bliže jednom jednostavnom “da”. Ne verujete? Sasvim je logično. Sve što treba da uradite jeste da pređete preko svog straha i počenete da upoznajete nove ljude.

Zračite prošlim negativnim iskustvima

Drugim rečima, na čelu vam piše “ne uzimaj me u obzir”. Možda zvuči pomalo oštro, ali ako se stalno fokusirate na prošla negativna iskustva, to ćete i dalje privlačiti. Jeste li čuli za zakon privlačnosti? Šta mislite, to vam se vraća. Ako se identifikujete s razočaranjima, negodovanjima i odbijanjima, možete razviti takozvani privid odbijanja. Dokaz tome je što mnogo žena trči za onim muškarcima koji nisu zainteresovani za njih, a ne obaziru se na one koji jesu.

One znaju da će biti odbijene jer dotični ne pokazuje nikakvo interesovanje, a kako su naviknute na odbijanje, sa tim su sasvim okej. Žene s prividom odbijanja verovatno svesno ili nesvesno smtraju da su nepoželjne, pa prikupljaju dokaze koji to potvrđuju.

devojka

Vaš stav prema sastancima je prilično negativan

Sasvim je razumljivo da je teško da ostanete optimistični ako ste imali toliko negativnih iskustava. Ali biti optimista je jedino što vam preostaje. Možda su vas varali, razočarali neobrojeno puta, ponašali se prema vama kao prema zadnjoj rupi na svirali i naravno da ste prestali da verujete u ljubav i veze.

Lako je prepustiti se pesimizmu, ali ono što nikako nije shvatljivo jeste da negativno privlači negativno. Ona poznata fraza “suprotnosti se privlače” ovde jednostavno ne drži vodu.

Ako ste negativno nastrojeni prema svemu što ima veze s muškarcima i ne verujete da za vas postoji neko tko će vas razumeti, onda ga, drage dame, nećete ni naći.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.