Ne blamiraj se na Fejsbuku
Ne blamiraj se na Fejsbuku

Ne blamiraj se na Fejsbuku: Fejsbuk je mesto na kojem možete da ostavite loš, ili dobar prvi utisak. Aktivnosti na Fejsu možda ne shvatate baš ozbiljno, ali muškarci prate šta radite i prema tome vas “skeniraju”. Evo, o čemu treba da vodite računa ako ne želite da ostavite loš utisak.

 

1. Previše statusa o ljubavi

Statusi o ljubavi i bivšim momcima vama se možda čine kao super stvar da privučete pažnju, ali muškarcima ćete samo izgledati očajno.

reklame
Ne blamiraj se na Fejsbuku
Ne blamiraj se na Fejsbuku

2. Loš osećaj za privatnost

Ako svima objavljujete gde se tačno nalazite u svakom trenutku, a dokaze potkrepljujete i slikom, nećete delovati kul, već kao neko ko ne zna ništa da zadrži za sebe.

Ne blamiraj se na Fejsbuku
Ne blamiraj se na Fejsbuku

3. Seksi fotke

Seksipil je jedno, a vulgarne fotografije nešto sasvim drugo. Prosečan muškarac neće biti impresioniran vašim senzualnim pozama, nego će se pitati zbog čega toliko svima pokazujete nešto što bi trebalo da bude samo za vas.

4. Previše emocija

Status u kojem pominjete svet, ljubav, tugu koja vas ponekad obuzme vama će se činiti kao sasvim primeren način izražavanja emocija, ali nijedan muškarac neće zbog njega videti ono što treba, nego će jednostavno pomisliti da ga takvo ponašanje očekuje i u vezi.

index.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.