Naučite tajne zavođenja
Naučite tajne zavođenja

Naučite tajne zavođenja: Pokažite mu svoju pravu ličnost i vrline i on će se vas zavoleti zbog vas i onoga što jeste, a ne zbog toga kako izgledate.

 

Sve smo mi u potrazi za onim pravim, zar ne? Neke su ga već pronašle, dok druge još uvek tragaju. Bez obzira na to da li verujete u postojanje srodnih duša ili ne, morate priznati da je udvoje uglavnom lepše i zabavnije.

reklame

Zbog toga vam donosimo nekoliko saveta kako da privučete gospodina Pravog.

Imajte na umu da muškarci razmišljaju potpuno drugačije od nas. Iako nam se ponekad čini da im je važan samo fizički izgled, to nije tačno.

1. Izgledajte prirodno

Verovale ili ne, prirodni izgled je jedan od najboljih načina da ga naterate da vas želi još više. Muškarci vole žene koje izgledaju prirodno i koje na sebi nemaju tonu šminke. Naravno da je dopušteno da se nekad malo doterate, ali treba znati u kojoj prilici. Budite umereni i nemojte nanositi previše šminke. Pokažite mu svoj prirodni izgled jer će vas na taj način videti u pravom svetlu i zavoleti vas još više.

Naučite tajne zavođenja
Naučite tajne zavođenja

2. Ponašajte se spontano

Kada smo zaljubljeni, sve vreme mislimo na tu jednu osobu i želimo da zna koliko nam je stalo. Isto tako, puno se trudimo oko vlastitog izgleda jer želimo da izgledamo savršeno. Ipak, nemojte preterivati i biti previše nametljivi.

Nemojte odmah na početku veze previše da zahtevate i pravite velike planove jer ga to može uplašiti.

Oni vole opuštene devojke koje se ponašaju spontano, dakle samo se opustite. Odbijaju ih ohole devojke koje stalno samo prigovaraju pa izbegavajte takvo ponašanje i sigurno možete očekivati pozitivne rezultate.

3. Nemojte imati prestroge kriterijume

Muškarci će ubrzo odustati od vas kad shvate da moraju da se odevaju na određeni način ili da imaju poveću svotu novca u novčaniku da bi zadovoljili vaše visoke kriterijume. Nemojte imati prezahtevne kriterijume ako želite da privučete muškarca svojih snova.

Umerenost je ključ svega, pronađite zlatnu sredinu.

4. Dopustite mu da on napravi prvi korak

U odnosima se mora znati ko je muškarac, a ko žena. Iako je moderno doba donelo svoje, uključujući žensku emancipaciju, ipak je nekako prirodnije da muškarac napravi prvi korak. Jedan od najboljih načina da vas još više poželi je da mu prepustite da on obavi veći deo posla. Dozvolite mu da vas uhvati za ruku, da vas poljubi ili otvori vam vrata.

Dajte mu do znanja da želite da se ponaša poput džentlmena. Nakon prvog sastanka, pričekajte da on vas prvo nazove ili vam pošalje poruku, nemojte da dopustite da pomisli da ga očajnički želite. Ako vas ne nazove nakon određenog vremena, onda verovatno nije ni vredan vašeg truda.

5. Budite ljubazni prema njegovim prijateljima

Bez obzira da li ih volite ili ne, ponašajte se ljubazno prema njegovim prijateljima. Momci vole devojke koje poštuju njihove prijatelje, porodicu i ljude do kojih im je stalo. To im pokazuje da imate ugrađene određene moralne vrednosti.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.