horoskop i krevetske vratolomije

Koji horoskopski znaci bude strast, vatru, zrače velikom ljubavničkom energijom i ostavljaju dobar utisak u krevetu? Šta treba raditi sa ovim znacima, a šta nikako ne pokušavati? Možda nisu emotivni, ali su dobri ljubavnici, koji vas neće razočarati u krevetu, piše luftika.rs.

 

Ovi horoskopski znaci su najbolji u krevetu.

reklame

Ovan

Za Ovnove kažu da su “mašine”, ali i da najviše vole vođenje ljubavi posle žestoke svađe. Ovan je privlačan i voli da dominira i zavodi, što može izazvati probleme u vezi. Ume da bude veoma uzbuđen. Oni ne mogu da se obuzdaju. Kažu da je Ovan najstrastveniji od svih drugih horoskopskih znakova. Uzbuđuju ih spontane i pametne osobe. Takođe, „polude“ u spontanim situacijama.

 

Bik

Sa Bikom u krevetu će vam biti genijalno. Voli da se izležava i da je po ceo dan i noć u krevetu. Važi za najmuževnijeg znaka zodijaka, ali ima i najjači nagon. Voli da dominira i da drži sve pod kontrolom. Za njega važi pravilo kakav na jelu, takav na delu. Bika ćete osvojiti ili u kuhinji ili u krevetu. Za njega je dobra ljubav kao dobra hrana. Voli da uživa, i to dugo.

Deset znakova da želi da vas oženi

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.