Šta da radiš ako ne mozeš da ovlažis sa njim

Hjustone, imamo problem! Veliki. Do juče je sve bilo u redu, imali ste Nijagarine vodopade, a sada Sahara tamo dole. Voliš ga, privlači te, pored njega se osećaš kao kraljica, ali mala je otkazala poslušnost.

 

Kako da rešiš taj problem i šta su mogući uzroci?

reklame

Seksualna monotonija

Mnogo parova koji su u dugim vezama imaju ovaj problem. Zaborave na eksperimentisanje i počnu da odrađuju seks tek da bi ga imali. Pre ili kasnije, dođe do toga da se zasitimo da uvek radimo jedno te isto.

Ko zaspi posle seksa

Uvedite novine u vaš seksualni život. Pogledajte neki XXX film da vam da ideju. Probajte nove poze. Nova mesta. Probajte igračke. Sve što je novo i možda za nijansu drugačije može da izazove dovoljan nalet adrenalina i ostalih hormona i da utiče na to da vaša drugarica vrati svoju funkciju.

Koristite lubrikant

Najlakše rešenje. Na tržištu ima mnogo lubrikanata na bazi vode sa raznim ukusima. Nisu štetni, ne mogu da izazovu ginekološke probleme. Šta više, može i biti zanimljivo.

Ukoliko vam je neprijatno da kažete partneru zbog čega zaista želite da koristite lubrikante, recite mu da samo hoćete da probate kako to izgleda. Muškarci su i više nego otvoreni ka skoro svim novinama.

POKAŽI JOJ DA JE VOLIŠ - JEZIKOM: Sitnica koja će vam spasiti brak ili vezu

Vama neće biti neprijatno, šta više, ponovo ćete uživati u vodjenju ljubavi kao i ranije, bez traumiranja vaše vagine.
Zamislite nekog drugog

Što da ne, on neće znati. Možda ćete reći da nije fer, ali nije fer ni da ne uživate u seksu. Probajte, ništa vas ne košta. Možda je problem u tome da vam je vaš partner malo dosadio. Setite se nekog glumca, pevača, manekena i zamislite da vodite ljubav na plaži, pod zvezdama ili još bolje, zamislite da sa njim radite sve ono što vam je ikada prošlo kroz glavu, a bilo vas je sramota da probate.

Trebalo bi da vrlo brzo osetite da se vaša oaza uživanja puni.

Reci mu šta želiš

Ne stidi se. Vi ste partneri. Reci mu šta želiš, šta te pali, šta bi probala. Nebitno koliko to bolesno zvuči u tvojoj glavi, kad kažeš naglas zvučaće sasvim normalno. Naravno, ukoliko nije stvarno bolesno.

Probaj kroz šalu da ga pitaš “šta misliš da probamo ovako?” Tako ćeš najbolje videti kako on reaguje na uvođenje novina u vaš seksualni život. Vidi, ako ti imaš fantazije, potpuno je sigurno i normalno da ih ima i on. Ohrabri ga da i on kaže svoje fantazije. Ne možete ništa da izgubite, možete samo da dobijete vreme puno zajedničkog uživanja.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.