To je i dalje raskid.

 

 

reklame

1. Prihvati da je to bio raskid

Možda nikada niste bili ekskluzivni par, ali raspad bilo kakvog međuljudskog odnosa je prekid nečega.

 

2. Dopusti sebi da budeš tužna, ali odredi rok

Želiš da budeš kod kuće i dobro se isplačeš? Nema problema, uzmi vremena koliko ti je potrebno, a zatim odluči da budeš srćtna. Ne možeš zauvek biti nesrećna.

DRAGI, ŠTA TO RADIŠ!!? - 6 stadijuma mnogo lošeg seksa

 

3. Ostani isključena

Izbegni tužne ili besne ispade na društvenim mrežama, kao i širenje negativnih vibracija na ljude oko sebe. Tuga je prolazna, ali ono što objavljuješ uvek ostaje tu negde.

 

4. Izađi napolje

Znamo da ti je to trenutno poslednje na pameti, ali prisili se nekako. Nakon povratka kući, gde god da si bila, sigurno ćeš se osećati bar malo bolje, što je upravo ono što ti treba.

devojke-frizura

5. Podseti se da nije problem u tebi

Neke stvari u životu jednostavno ne možeš da forsiraš, kao ni ljude da učine nešto za šta nisu spremni. Za sve postoji pravi trenutak.

6. Prestani da posećuješ njegov profil

Da mu je stalo, vratio bi se i ispravio stvari. Prema tome, nema potrebe da ga uhodiš u nadi da ćeš saznati detalje iz njegovog života, kao npr. ima li nekog drugog. Nije ni bitno, kada njemu jednostavno nije stalo.

FEJSBUKA

 

7. Sreća je najbolja osveta

Želiš da mu se osvetiš? Budi srećna i nasmejana! Ništa ga neće iritirati više od činjenice da ti i bez njega ide dobro, čak i ako se još uvek nisi u potpunosti oporavila.

index.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.