MESEC JE OGLEDALO DUŠE: U astrologiji, on je naše nesvesno i određuje većinu naših osobina

Među astrolozima se uvek vodila polemika oko toga koje nebesko telo je najvažnije u životu natusa. Mnogi su u suštini podeljenog mišljenja, jer ne postoji univerzalno. Za Sunce se kaže da predstavlja svesni deo i da je to izraženo u procentima oko 5 odsto a Mesec je nesvesno i ima 95 odsto upliva na sudbinu natusa – pišu Astrousluge.com.

Za mnoga dešavanja na planeti zemlji je zadužen upravo Mesec. On utiče na plimu i oseku, kao i raspoloženje kod ljudi, naročito kada je pun. Ovaj satelit predstavlja jedno naše oko, dok je drugo predstavljeno kroz muški princip a to je Sunce. Kada natus ima problem sa vidom, tada obično kod te dece kažemo da su roditelji u sukobu. Dete je nosilac genetskog koda od majke Meseca i oca Sunca koje reflektuje kroz jedan biološki prikaz.

reklame

Mesec određuje i oblik glave; obla kada pitač ima dovoljno vodenog elementa u sebi. Suvi tipovi su obično kada je ovaj satelit u jednom od vatrenih znakova u natalnoj karti pitača….

Prepoznati osobu na osnovu fizičkog izgleda je jedna jako specifična oblast u astrologiji. To se čini na osnovu tačnog određivanje podznaka, samim tim i položaja Mesec,a a usput i samog Sunca.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.