seks bioritam, seks izazov
Image courtesy of imagerymajestic at FreeDigitalPhotos.net

Jednostavno je samo ako posmatrate iz perspektive — biće zadovoljna ako sam i ja zadovoljan. Ipak, poenta je da se pokažeš kao dobar ljubavnik, tako da na trenutak možeš razmisliti i o tome kako da i njoj seks sa tobom bude pravi užitak. Za početak…

 

Grubost

Ovde postoje dve krajnosti. Pregrubo ili prenežno. Prava mera je, naravno, u sredini. Umereno. Neke žene, istina, vole grubu igru, baš kao što neke vole nežne ljubavnike. Međutim, većina žena niti voli sado-mazo frikove niti voli njanjave šonje. Pokaži joj da si muško, ali i džentlmen i biće ti zahvalna na svakom orgazmu. A i ti njoj.

reklame

oralnog seksa

Predigra

Predigra može smoriti, ali je ne treba izbegavati. Veoma je važna da bi se partnerka opustila, a i veće su šanse da će doživeti orgazam. Izdvoj par minuta za maženje, ljubljenje, grickanje i dobar oral — nećeš se pokajati.

Granice

Da je sve dozvoljeno, baš i nije. Ono što se vama može činiti normalnim, na primer oralni seks, analni seks, seks igračke ili seks igrice, njoj može biti sasvim strano i nezamislivo. Lepo je ako se u seksu poklapate i ako ste slobodni jedno prema drugom, ali je najvažnije da pre nego što sprovedete u delo svoju fantaziju o istoj popričate sa njom.

test seksualnosti

Pasivnost

Takozvana poza “umorni kosač” idealna je kada ste umorni i kada želite da vaša partnerka odradi sav posao, a vi zavaljeni samo da uživate. Ipak, ne možete baš svaki put biti umorni kosač. Žene vole da se trudimo oko njih. Potrudi se ili uskoro nećeš imati koga da ti “oštri kosu”.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.