Zašto nam se bivši momci vraćaju

Upravo ste se rastali, a vi mu već šaljete poruku da jedva čekate da ga opet vidite? Vaša dijagnoza je – opsednuti ste novim dečkom.

Ženska naivnost

Neke žene su sklone da to što ih je muškarac već na prvom sastanku odveo u krevet shvataju kao početak ozbiljne veze. Naravno, nisu one krive što su takve, ali upravo od takvih posesivnih “smaračica” muškarci beže glavom bez obzira.

reklame

momak-u-parku

Evo koje situacije govore da bi možda trebalo da “ohladite”, pre nego što on počne da vas doživljava kao ludu ženu koju ne može da skine s vrata.

Ne možete da dočekate sledeći susret

Postoji ozbiljna razlika između zdravog nedostajanja i neizdržive potrebe da ga što pre vidite. Ako ga zovete čim ste se rastali i vapite za novim susretom, vaša navalentnost bi mogla da ga uplaši.

Ženska naivnost

Pristajete na sve

Ako vas vređa, ponižava, a u seksu gleda da zadovolji samo sebe, a vi to prihvatate kao normalnu situaciju, sigurno mu uopšte nije stalo do vas samo ne zna kako da vam to kaže.

Da li je veličina bitna

Želite da ste mu u centru pažnje

Čak i dok je na poslovnom sastanku, dok vozi i gleda pravo ili dok razgovara telefonirom sa svojom mamom – vi jednostavno ne možete da podnesete da njegova pažnja nije usmerena na vas.

kres kombina

Stalno ga čekate

Ne prihvatate poziv za izlazak sa drugim mocima, a ni sa drugaricama, jer postoji mogućnost da će vam se on javiti. Onda ga pozovete, ali postajete frustrirane što on i dalje prolongira viđanje. Realno – nije on kriv što ga toliko čekate.

 

 

index.hr/telegraf.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.