Ovim rečenicama uništavaš vezu!

Verovali ili ne, muškarci ne padaju na sve što je žensko. Istraživanja pokazuju da duge noge, grudi, zanosni pogled i zadnjica poput Kim Kardašijan nisu dovoljni kako bi privukli muškarca. Oni i te kako obraćaju pažnju na detalje i vrlo često odustaju od bilo kakvog kontakta ukoliko im se određene sitnice ne dopadaju.

Da li si dobar ulov ili samo trofej?

Pet je stvari koje su muškarcima jako važne i koje svaka žena mora da drži pod kontrolom. U suprotnom, džaba vam lepota i zanosno telo, nećete imati nikakve šanse da privučete bilo kog frajera, makar ne za nešto što bi bilo ozbiljnija priča.

reklame

OTKAČI IH ODMAH: Ovi ljudi su ti samo teret u životu

Prejaka šminka

Tamno našminkane oči, jarki karmin i nekoliko kila pudera nikada ne izgledaju dobro. Muškarci vole prirodne žene, a ne one koje izgledaju kao da su montirale lice nekoliko sati. Ovo važi i za previše parfema, jer niko ne želi da se guši. Ukratko, umerenost je važna.

TO ŠTO TI JE BIVŠI, NE ZNAČI DA JE ĐUBRE: Ponekad dobar tip nije dobar za tebe!

Dubok dekolte i mini-suknja

Jasno, za takvom će se ženom uvek okrenuti i za takvom ribom će uvek balaviti, ali retko koji muškarac će takvu curu iz kluba poželeti da povede na piće. Krevet je jedina destinacija na kojoj možete da završite s njim. Muškarci vole kada je žena seksi samo za njih, a ako svi mogu da vide šta je u ponudi, neće vas shvatiti ozbiljno, već isključivo kao seks-varijantu.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.