NJEGOVE poruke

Šta kad on samo odgovara, a nikad ne započinje konverzaciju?

Pisanje poruka jedan je od najučestalijih oblika komunikacije današnjice. SMS-ovi su vrlo praktični jer nam olakšavaju posao, ali su isto tako štetni za vezu jer zbog njih izbegavamo “stvarne razgovore”, pa nije ni čudno da ne možemo dešifrovati njegova osećanja preko smajlića i slova na ekranu.

poruke

reklame

Javlja se samo kad želi da zadovolji svoje seksualne nagone

Muškarac koji od tebe želi samo seks izbegavaće duge poruke u kojima bi mogao reći nešto više o sebi. Ako te nasmeje ili s tobom podeli nešto lično, veruje da bi mogla da pomisliš kako brine o tvojoj sreći čak i kad niste zajedno u krevetu.

Želi instant vezu

Tip koji se konstantno javlja tokom celoga dana i obaveštava te o najmanjim pojedinostima koje mu se trenutno događaju, verovatno očajnički želi da uđe u vezu. Možda misli da će ti se više svideti ako svakih deset minuta vidiš njegovo ime na ekranu mobilnog.

Želi da razgovara u četiri oka

S obzirom na to da žene vole da komuniciraju putem bilo kojeg medija, veza s frajerom koji će ti “reći nešto posle” ili u “četiri oka” može biti vrlo frustrirajuća. Verovala ili ne, ima puno frajera kojim se jednostavno ne da da se dopisuju, pa će te pre nazvati ili hteti sa tobom da se vide uživo. Moraš priznati da je komunikacija licem u lice najbolja, pogotovo kad su bitne stvari u pitanju, stoga takvog muškarca nemoj pustiti tako lako.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.