Evo šta sve prolazi kroz glavu crnke kada čuje da ste je ostavili zbog plavuše!

Postoje dve vrste devojaka na svetu: plavuše i crnke (tu su i riđokose, ali njih ima mnogo manje). Šta se desi kada bivši dečko crnke nađe novu cicu koja je blondi?

Boja naše kose govori svetu ko smo: plavuše su zabavne, pristupačne, slobodoumne i rado flertuju. Crnke su egzotične, seksi, pune tajni i dramatične. Plavuše su žurka, a crnke pozorište. Neke žene su rođene kao crnke, ali se iznutra osećaju kao plavuše – i obrnuto.

Tu je i večiti rivalitet između jednih i drugih. Dakle, šta se desi kada bivši frajer jedne crnke počne da izlazi s plavušom? Crnka počne da šizi i prolaze joj sledeće iracionalne misli kroz glavu.

reklame

MISLE DA JE CELA VEZA BILA LAŽ

Kada ste u dugoj vezi logično je da mislite da ste vi tip devojke vašeg partnera. Nikada ne bismo pogodile da će čim izađe iz našeg kreveta preći na plavušu. “Pa sviđala sam ti se JA! Kako si mogao komplikovanu i složenu crnku da zameniš za devojku koja je toliko drugačija? Rekao si da voliš crnke!” To su misli koje joj prolaze kroz glavu. To je kao da si ceo život vegetarijanac, a onda odjednom postaneš mesožder. Crnka na kraju zaključi da je cela veza bila laž.

PITA SE DA LI JE BIVŠI VARAO

Nijedno dete se ujutru ne probudi sa saznanjem da je odjednom zavolelo ukus crvenog vina. Potrebno je vreme da se razvije ukus za ovo piće. Klinja koji tvrdi da mu se dopao prvi gutljaj je sigurno tajno pio u svojoj sobi još pred kraj osnovne škole. Isto važi za osobu koja napravi drastičan zaokret sa crnke na plavušu.

PREISPITUJU POIMANJE LEPOTE

Crnke su ponosne na svoj oštriji, opasniji izgled, a onda dolazi trenutak kada njihov bivši počne da se loži na njanjave plavuše. Da li se svi više lože na blede blondinke? A možda su crnke previše ozbiljne, oštre, tužne, previše seksi i ljute?

POČNU DA VELIČAJU PLAVUŠE

Dolazi na red faza kada crnka tajno želi da je plava. Život je za svetlokose mnogo lakši. Svi su prema njima fini. Svet je hladan i okrutan prema crnkama. Njen bivši se zabavlja s plavušom zato što su crnke prenaporne. Kada bi samo mogla da postane slatka i slobodna kao plavuša. A možda i može…

POSTANU PLAVUŠE

Sada kada je ubeđena da će sve u životu što je želela lakše dobiti ako se izblajha, ona se pita kako bi joj život izgledao kada bi promenila boju kose. Onda odlazi kod frizera i farba se.

VRATE SE MEĐU CRNKE I U REALNOST

Težak je trenutak kada eks crnka shvati da je pogrešila. Sreća, pa postoje dobre farbe. Istina je: njen bivši je sa nekim drugim. Nekim ko nije ona. To nema veze sa bojom kose. Sve što se dešavalo u glavi crnke je samo ludo demonstriranje ljubomore koje nema veze sa suštinom. Boja kose je nebitna.

izvor: 24sata.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.