Šta žene žele

U poređenju s muškarcima, žene su mnogo otvorenije i pričljivije. Međutim, nisu samo muškarci ti koji neke stvari taje. Žene su podjednako krive. Veoma mali broj žena će svom muškarcu reći neke od ovih 6 stvari…

Šta žene žele od svojih partnera?

Šta žene žele

reklame

Preuzimanje inicijative

To je veoma važna stvar. Većina žena ne želi da se sama brine o svim stvarima i planiranju. Bilo da je u pitanju kupovina namirnica, spremanje večere, planiranje godišnjeg odmora, kućnog budžeta… većina žena želi (ali skoro nikada neće to reći) da muškarci, s vremena na vreme, preuzmu inicijativu i pokažu interesovanje za stvari koje se tiču zajedničkog života.

OVO NIKO NE POMINJE: Šta vas čeka u prvoj godini braka

Iznenađenja

Osmi mart, rođendan, dan zaljubljenih i godišnjica “praznici” su oko kojih se muškarci potrude i iznenade žene odgovarajućim poklonom. Ali, šta je sa ostalim danima u godini? Većina žena, ako ne i svaka, želi da je muškarac što češće iznenađuje. Mali znaci pažnje ženi pomažu da se oseća voljeno, poštovano i poželjno. To uopšte ne moraju biti materijalne stvari…

ŠTA MUŠKARCI ŽELE: Strašnu ljubavnicu koja fascinira, srodnu dušu, domaćicu, atraktivnu, intelektualku, ili nešto drugo?

Strah od drugih žena

Iako to skoro nikada neće otvoreno priznati, većina žena ima strah da će njenog muškarca privući neka druga žena. Za ženu koja istinski i bezuslovno voli svog muškarca nema ništa gore. Zato je po pitanju ovih škakljivih tema bitno da je muškarac otvoren i nedvosmislen.

KAKO MUŠKARCI LAŽU ŽENE I OBRNUTO

Iskrenost

Svaka žena i muškarac žele da njihov partner bude iskren i otvoren, bez obzira na sve. Niko ne voli da bude prevaren. Većina žena može oprostiti većinu stvari, ali ne i laži. Bez obzira na situaciju, žena želi da muškarac uvek bude iskren.

Šta žene žele

Govor tela

Većina žena poseduje šesto čulo, pogotovo kada je reč o vezama. One uvek primete i analiziraju male detalje kod muškaraca, a to uključuje i njihov govor tela. Iako to neće reći, skoro svaka žena će primetiti iz ponašanja muškarca ako nešto nije u redu.
Zato je najbolje ne tajiti probleme od žena. Skrivanje jednog problema, može prouzrokovati preteranu zabrinutost, ljubomoru i ko zna šta još, jer žena jasno vidi da nešto nije u redu, samo ne zna šta. Ne puštajte joj mašti na volju. Recite joj šta vas muči. Uključite je u svoj život.

7 sitnica koje svaka žena zaslužuje od svog muškarca

Prostor

Većina žena neće priznati da im je potreban prostor i vreme za njih same. One očekuju da to njihov partner sam shvati. Njima je u ovakvim situacijama potrebno razumevanje. Ženi je potreban predah od svakodnevnih obaveza i vreme koje će odvojiti samo za sebe.
Zato ne insistirajte da svuda idete zajedno i sve radite u paru.

minimagazin.info

loading...