ženama puca glava

Upravo sam pročitala pet pitanja od kojih muškarcima „puca glava“, povraća im se, osećaju da se atakuje na njihovu pamet i garantovanu mušku slobodu i samo gledaju kako da se neosetno izvuku iz veze i kandži žene koja ih guši.

Pitanja su:

reklame

Kuda ide naša veza?

Da li misliš na nju?

Da li želiš decu?

Da li sam debela?

Da li se dopadam tvojoj mami?

Obrazloženje možete pročitati ovde, a moj vam je savet da ne postavljate ovakva pitanja. Glupa su. Veza obično ide ili ka zajedničkom životu ili ka razlazu, uvek misle na druge žene, verujte, isto kao i mi na neke druge muškarce, bivše i eventualno buduće, decu žele kad im dođe vreme a ne od kako se rode i čim vas ugledaju, debele ste ako ste debele, da li ćete se dopasti mami zavisi od toga kako doživljava svog sina.

Dakle, deset pitanja od kojih ženama puca glava! Pitanja od kojih mi šizimo, i smanjuju nam se sise. Dobro, ne smanjuju se baš, ali neka katastrofa mora da se desi. Da štiklirate ono za šta sam u pravu i dodate neko pitanje koje nisam čula.

 

1. Jel znaš da ovde imaš mladež? Situacija kad na najskrovitijem mestu na vašem telu uoči taj mladež i pita vas da li ste i vi primetili isto na telu sa kojim živite od rođenja. Savet – odgovoriti. Znam, rekao mi je onaj pre tebe, i onaj pre njega, i onaj pre njega. Pucanje glave odmah prebacite njemu.

2. Jel piješ nešto? Odnosi se na kontraceptivna sredstva. I obavezno kad nemate šansu da posegnete za nečim drugim, ako ne pijete, on kondome, naravno, nema jerbo ih ili ne voli, ili se nije nadao, ili veruje svom mališi da će biti poslušan. Savet – odgovoriti: Pijem vino, pivo, šta već pijete? Ili ga pitajte da li on nešto pije i tako ponovo prebacite pucanje glave.

3. Jel ti se sviđa? A? Si videla nekad ovakvog? Lažite ga koliko god možete, i sam je garantovano video mnogo bolje primerke, al’ voli da ga lažete.

4. Jel ti bilo lepo? Na ovo pitanje ne znam odgovor ali nemojte da ga lažete, neka mu pukne glava.

5. U šta gledaš? Savet – pokažite mu najzgodnijeg tipa u blizini.

loading...