Dnevni horoskop za 22. decembar 2019
Dnevni horoskop za 22. decembar 2019

Dnevni horoskop za 22. decembar 2019. godine: Sunce ulazi u Jarca ove nedelje. Dobro došla zimo! Dan protiče u organizovanom ritmu, nema iznenađenja, sve teče po planu… Prave se neki novi planovi, posebno ste inspirisani nastupajućom godinom u koju želite da zakoračite rasterećeno i s novim svežim idejama koje će se začeti sad u preostalim danima tekuće godine. Sa Suncem u Jarcu planovi su opipljivi i dostižni, a vi odlično motivisani i svesni da se do cilja stiže isključivo upornošću i verom u sebe.

Danas je aktuelan i jedan kvadrat koji kvari ugođaj, ali preživećemo… Venera je danas u kvadratu sa Uranom, i u startu da kažemo, ne valja ovaj susret, energije su skroz kontradiktorne. Venera je previše neozbiljna za jednog Urana koji voli stabilnost bez potresa, kako finansijsku, tako i emotivnu, dok je ova Venera pomalo neozbiljna i lepršava… Pokušajte da iskombinujete ove dve krajnosti i izvučete najbolje od svega za sebe.

OVAN

POSAO

reklame

Ukoliko ne razumete nečiji postupak, zatražite dodatno objašnjenje. Nemojte predviđati ono sto je neizvesno, pre ili kasnije stvari mogu da se iskomplikuju na Vašu stetu.

LJUBAV

Partnerovo jasno negodovanje, dovoljno govori o zajedničkom raspoloženju kroz koje prolazite ili možda o novim emotivnim nedoumicama.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

BIK

POSAO

Delujete neraspoloženo, jer neko očekuje da prihvatite pomalo servilnu ulogu ili da se pridržavate zacrtanih pravila u poslovno-finansijskoj saradnji.

LJUBAV

Trenutno suviše forsirate svoje potrebe i neke situacije u ljubavnom odnosu. Partner možda ne može u potpunosti da prati Vaš ubrzani ritam.

Ne propustite: Horoskop za mesec januar 2020 godine: Pročitajte šta vam donosi horoskop za prvi mesec u godini

ZDRAVLJE

Problemi sa grlom.

Dnevni horoskop za 22. decembar 2019
Dnevni horoskop za 22. decembar 2019

BLIZANCI

POSAO

Pristojnost Vam nalaže da ostanete uzdržani pred jednom starijom osobom, kao i da se ne uplićete u širu raspravu sa saradnicima.

LJUBAV

Ukoliko ne poznajete najbolje nečije emotivne namere, budite više diskretni i suzdržani u rekacijama. Mudro prećutite neke detalje iz svog života.

Ne propustite: Mesečni horoskop za februar 2020 godine: Velike tajne meseca februara

ZDRAVLJE

Niste u kondiciji.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...