Kod žena je sve manje-više jednostavno – ako im se muškarac sviđa, spremne su na vezu s njim.

Muškarci ipak funkcionišu malo drugačije, a svaka je žena barem jednom imala posla s tipom koji pokazuje sve znakove da im se ona sviđa, ali jednostavno ne žele da se skrasi. Ovo su najčešći razlozi za to:

Ne želi devojku

Neki muškarci jednostavno ne mogu da budu u vezi, čak ni s devojkom koja je na papiru idealna za njih. To ne znači da devojka radi nešto pogrešno, samo da je naletela na frajera koji je alergičan na vezu, što je, na kraju krajeva, njegovo potpuno pravo.

reklame

Ne želi TEBE

Iako postoje oni koji ne žele vezu ni sa kim, većina će se muškaraca ekspresno predomisliti kad upozna nekoga ko im preokrene svet. Ako se natežeš s frajerom koji ti govori da jednostavno nije spreman za vezu, to najčešće samo znači da mu baš i nisi toliko napeta.

par

Ima druge…

… izbore. Za razliku od žena koje se češće zalepe za jednu osobu, muškarci su skloni žongliranju. Jedan od razloga zbog kojih nije spreman da se skrasi može biti i činjenica da još nije odabrao “srećnicu” s kojom će to uraditi.

Panično se boji veze

Možda zbog iskustava iz prošlosti, možda zbog toga što su mu rekli prijatelji koji su u dugim vezama, a možda samo zbog prevelike ljubavi prema osećaju slobode – verujemo da tvoja namera nije da ugušiš frajera čim uđete u vezu, ali ako se on boji takvih stvari, teško ćeš ga uveriti u suprotno.

Već te ionako ima

Ako od tebe već dobija sve što bi dobijao i u vezi, nema potrebe da se skrasi s tobom. Muškarci koji izvan veze imaju isti tretman kao da su u vezi, a istovremeno mogu izbeći sve negativne strane veze, teško će se odlučiti na opciju u kojoj moraju da se skrase.

index.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.