7 znakova otkrivaju pol deteta: Neverovatno tačna bapska metoda utvrđivanja pola deteta tokom trudnoće

Ovih 7 znakova otkrivaju pol deteta, između ostalog pol bebe možete odrediti po tome u kojem ste godišnjem dobu začeli, kao i po tome koji posao radi vaš partner…

Na pol bebe mogu uticati različiti faktori iz životnog okruženja budućih roditelja. Otkrijte sedam pouzdanih pokazatelja za utvrđivanje pola bebe.

Mnoge mame su u prilici da čuju različite teorije i pretpostavke o ranim pokazateljima pola, koji se manifestuju promenom izgleda trudnice. Ovakve teorije, ipak, mnogi nazivaju “bapskim pričama”, ali postoje i objektivni pokazatelji iz života koji mogu pomoći roditeljima da ne pogreše pri odabiru boje za krečenje sobe namenjene dolazećem detetu.

reklame
7 znakova otkrivaju pol deteta: Neverovatno tačna bapska metoda utvrđivanja pola deteta tokom trudnoće
7 znakova otkrivaju pol deteta

Koliko imate godina?

Ukoliko ste zatrudneli nešto kasnije u životu, verovatnoća da ćete postati mama devojčice je daleko veća. Naučnici su utvrdili da žene starije od 35 godina čiji su partneri stariji od 40 češće dobijaju decu ženskog pola, zbog uticaja hormona na žensko telo u tom periodu života i kvaliteta spermatozoida. Naime, telo muškaraca starijih od 40 godina proizvode manje spermatozoida koji su zaslužni za rađanje muške dece. Takođe, ređi seksualni odnosi dovode do toga da do oplođenja dolazi sredinom plodnih dana, kada se začinju devojčice, piše Yumama.com.

Da li živite s partnerom?

Jedno istraživanje, u kojem je učestvovalo 86.000 roditelja, pokazalo je da parovi koji žive zajedno nešto češće dobijaju dečake. Utvrđeno je da je nešto više od polovine ispitanika koji su živeli s partnerom (51.1%) na svet donelo decu muškog pola, ali nauka još uvek nije uspela da odgovori na pitanje zbog čega je tako.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.