7 neobicnih stvari koje momci obozavaju kod zena -

Malo nas zna da se muškarcima nekad sviđaju i neke “neobične” stvari koje mi radimo, neke svesno, a neke i nesvesno. Možda će vas ova lista iznenaditi i promeniti vaš pogled na muškarce, jer je napravljena od više različitih anketa.

7 neobicnih stvari koje momci obozavaju kod zena -

Ko bi rekao da su njima sledeće stvari seksi…

reklame

Naočare

Žene koje nose naočare uglavnom izgledaju muškarcima atraktivno. Sada kada je to potvrđeno, možete slobodno da se rešite kontaktnih sočiva… A one koje nose naočare su stvarno srećnice, zar ne?

Akcenat

Ne morate da budete iz neke druge zemlje da biste se svidele muškarcu. Možda jednostavno imate određeni akcenat koji zavisi od grada iz kojeg ste ili regije. Ne treba da ste stidite svog akcenta, već treba da budete ponosne jer se upravo to sviđa muškarcima i na neki čudan način ih privlači. Vaš akcenat zvuči egzotično, pa čak iako vam je maternji jezik isti – a ako nije, još bolje!

Peškir na glavi

Jedna od najčudnijih stvari koje se sviđaju muškarcima je kada njihova devojka opere kosu, a zatim je uvije u peškir. Jeste da vole kada nam je kosa puštena i mirišljava, ali im se taj peškir jednostavno sviđa. Možda je vreme da pokrenemo novi trend?…

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.