da li vas vaš dragi voli

Izdvajamo pet znakova da si u vezi sa momkom koji misli ozbiljno na vašu vezu.

 

Muškarci znaju biti nepredvidivi, ali stručnjaci za muško – ženske odnose tvrde kako ipak postoje znakovi koji pokazuju da možeš biti sigurna u njegova osećanja.
Sa muškarcima se nikad ne zna!, rečenica je koju često čujemo. “Mesecima je zaljubljen do ušiju, zatim se odjednom povlači i ne javlja pa opet pojavljuje na pragu sa idejama za romantičan vikend!”…Istina je, muškarci znaju biti nepredvidivi, ali stručnjaci za muško – ženske odnose tvrde kako ipak postoje znakovi koji pokazuju da možeš biti sigurna u njegova osećanja. Pogledaj koji su to:

reklame

BEZ TEBE MU SREĆE NEMA: 7 znakova da si ti žena njegovog života

1. Ne samo da te upoznao sa svojim roditeljima, već im i govori o vašim zajedničkim planovima

Nije važno vole li te njegovi roditelji ili ne, ako im je dao do znanja da si ti “prava”, možeš biti sigurna kako su njegove namere ozbiljne.

POSLE OVOGA ĆE TE VOLETI JOŠ VIŠE: Siguran način da on uvek ostane zaljubljen u tebe

2. Svojoj je ekipi dao do znanja kako se radi o ozbiljnoj vezi i kako ovde nisi samo u prolazu

Muškarci vole izigravati frajere pred društvom i retko pričaju o ljubavi, ali ako im često govori o tebi, to znači da te namerava i zadržati u svom životu.

3. Svađate se pametno

Svađe ne završavaju sa pretnjama u stilu: “Ne mogu više ovo izdržati!”, već sa predlozima za rešenja u stilu: “Kako ćemo napraviti kompromis?”. Neki se parovi svađaju više, a neki manje, ali važan je način na koji te svađe završavaju. Trudi li se uvek da nađe neki kompromis, znači da mu je stalo do vašeg odnosa.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.