tajne ženskaroša
Image courtesy of photostock at FreeDigitalPhotos.net

Postoje muškarci koji su kao stvoreni za vezu, ali postoje i ženskaroši. Ponekada ih je teško razlikovati i zato vam otkrivamo neke tajne ženskaroša koje će vam pomoći da ih prepoznate i bolje upoznate.

1. Postoji razlika između ženskaroša i preljubnika

Postoje dve vrste muškaraca – ženskaroši i preljubnici. Jedne treba poštovati a druge prezirati.

Ženskaroši imaju seks sa velikim brojem devojaka ali su direktni i iskreni. Oni jasno stavljaju do znanja da svoju seksualnu glad žele da utole velikim brojem devojaka. Ovaj tip muškaraca ne krije da monogamija nije za njega. Uvek treba ceniti muškarca koji je iskren sa svojm promiskuitetnim željama pred ženom.

reklame

Sa druge strane, preljubnik ima seks sa drugim ženama zahvaljujući prevari. Oni se pretvaraju da žele da budu u dugornočnoj monogamnoj vezi sa jednom devojkom, ali duboko u sebi i dalje žele seks sa što više njih.

tajne ženskaroša
Image courtesy of patrisyu at FreeDigitalPhotos.net

2. Većina muškaraca je verno onoliko koliko mu to opcije dozvoljavaju

Ukoliko mislite da je neki muškarac zgodan, šarmantan i seksi, sigurno postoji na stotine drugih devojaka koje isto tako misle. Žene će se bukvalno međusobno takmičiti kako bi one bile te koje će ga osvojiti.

Takođe, ako je neki muškarac dobar u krevetu, i njegova partnerka to deli sa svojim prijateljicama, on će porasti i u njihovim očima. Možda će ga neka čak i poželeti da testira te tvrdnje.

I na kraju, jako je lako biti veran jednoj ženi kada muškarac ima samo jednu ženu koja mu nudi regularan seks. Međutim, kada ima više devojaka koje mu nude seks, teško je ostati lojalan.

loading...