Žene sa samopouzdanjem su vrlo uspešne, popularne su, njihovo mišljenje se ceni, a njima to suštinski nije bitno. Gledaju i drže do sebe, poštuju druge, vode računa o svom poslu i životnom ritmu, ali ne mere svoju ličnost na ono šta imaju.

prava-dama--7

1. Ne tračare

Samopouzdane žene ne govore o drugim ženama, govore o svojim ciljevima, planovima i ambicijama.

2. Ne sumnjaju u sebe

reklame

Pažljivo i polako donose odluke, razmatraju stavove za i protiv, ali nikada ne sumnjaju u sebe, jer oklevanje ne spada u deo njihove ličnosti.

3. Ne prate trendove

Ne prate trendove, jer se vode onim što je njima potrebno, neophodno i adekvatno njihovom poslu, potebama i stilu, ličnosti i ponašanju.

JEZIVO DOBAR PSIHOTEST: Frojdov test otkriva kakva ste osoba!

4. Ne potiskuju osećanja

Kada im je nešto na umu to će i reći. Kao deo samopozdanja dolazi i sposobnost da govore ono što misle, a ne ono što drugi žele da čuju.

5. Ne prave kompromise kada je briga o sebi u pitanju

Bez obzira na sve, životni ritam im je najbitniji i to kako će pravilno i udobno živeti. Savršeno balansiraju između poslovnog i privatnog života, redovnog sna i zdrave ishrane.

tri-osobine-dama---5

6. Ne slušaju slepo

Ne slušaju i ne prihvataju sve što im se servira. Vole same da procene situaciju, da same vrednuju i odlučuju formirajući stav prema zaključcima koji su pažljivo napravljeni.

7. Ne trude se da mole druge

Kada žena sa samopozdanjem veruje u sebe, tuđi sudovi i potvrde joj nisu potrebno, pa tako to i ne traži od drugih.

8. Ne gube vreme na zabrinutost

Vreme je dragoceno, pa se tako žene sa samopouzdanjem trude da ga ne troše na zabrinutost i na to šta će i kako će u budućnosti.

Psihološki trikovi za manipulaciju: Daće vam sve što poželite i još će biti srećan zbog toga!

9. Nije im potrebno sažaljenje

Ne vole da se samosažaljevaju, niti da to rade drugi umesto njih. Razumeju kada naprave grešku, analiziraju je i nauče nešto iz toga, ali nikada ne žale.

10. Ne plaše se da budu opuštene

Izgled je bitan kada je prvi utisak u pitanju i one su toga svesne, ali kada je u pitanju šetnja plažom, ležerni, neobavezni dani, ne brinu ako im kosa nije idealna i ako nemaju šminku.

11. Propust ne smatraju porazom

Da bi se postigao veliki uspeh, mora se suočiti i sa nizom neuspeha i grešaka kako bi nešto naučili. Sigurne žene ne odustaju od planova posle prve prepreke.

…nastavak na sledećoj strani…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.