Kad upoređujete svoj izgled s drugima

Muškarce jako nervira kada upoređujete samu sebe sa drugim ženama i kada kritikujete samu sebe, a kad vam on da kompliment mu kažete da laže. Zapravo većina muškaraca uvek doživljava svoje lepše polovine kao lepe.

Ništa što on uradi ne valja

Pa čak i ako ne valja, ako se trudi da uradi sve što mu tražite, za razliku od drugih muškaraca, znači da biste trebale da budete malo popustljivije.

Kad ga upoređujete s bivšima

reklame

To se najčešće događa kad se svađate oko nečega. A kako biste se vi osećali kada bi vas on upoređivao sa svojom bivšom?

 

Suzdržavanje od odlaska WC

Sve žene to ponekad rade, a muškarci to ne razumeju. Užasno ih nervira kada cupkate pored njega koliko vam se ide u WC, ali ipak ne idete.

Kad pecate komplimente

Kompliment će vam uvek dati kad oseti poriv za to, a kada pokušavate da ga izmamite teško da ćete ga dobiti, a i nećete stvoriti prijatnu atmosferu.

Kad sve pričate drugima

Momcima nije jasno zašto svaku sitnicu o vezi prepričava prijateljicama. Neke stvari bi trebale da ostanu samo između nas, a ne između čitavog društva.

Šoping

Momcima isprobavanje i gubljenje čitavog dana u šopingu ne predstavlja nikakvo zadovoljstvo. Zato umesto njega, povedite prijateljice.

Mislite da može da vam čita misli

Muškarcu morate jasno reći šta i kada želite, ni jedan od njih ne ume da čita misli, i to ih jako iritrira. Ne možete očekivati da on zna sve što je vama na umu.

Izvor: Espreso.rs

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.